maanantai 31. toukokuuta 2010

Hutiostoksia

Mukavinta minusta on esitellä tuotteita, jotka ovat tehneet minuun vaikutukset, sopivat iholleni / hiuksilleni, ovat herkullisen tuoksuisia tai koostumukseltaan mainioita. Välillä silti täytyy kompesoida kehupostauksia esittelemällä tuotteet, joihin en yrityksistä huolimatta kiintynyt - tai jotka olivat jopa aivan kamalia!



Aloitetaan tämän kerran ehdottomasti hirvittävimmästä tuotteesta. Tämä tosin voisi kilpailla jopa kaikkien aikojen hirveystuotteesta. Avon Naturalsin Refreshing Jelly (Kirsikka & Muskotti). Tahmea hyytelö haisee niin karsean alkoholiselta, ettei sitä kerta kaikkiaan voi käyttää. Tuotteen inci paljastaa myös sen, että veden jälkeen toiseksi eniten tässä hyytelössä on kuin onkin alkoholia. Tuoksu voisi olla kohtalainen alkoholin haihduttua iholta, mutta ei tätä kerta kaikkiaan voi iholle laittaa. Luovutin tuotteen eteenpäin siinä toivossa että uusi omistaja näkisi tässä jotain mitä minä en löytänyt, mutta käyttämättömäksi on tuote tuomittu. Hinta taisi olla jotain 3-4 euroa.



Toisen pettymyksen koin Anatomicalsin huulikiillon kanssa (sävy Damson Plum). Anatomicals vaikutti kivalta merkiltä, koska tuotteiden nimet ja kuvaukset ovat aika hauskoja, joten päätin tilata muutaman tuotteen netistä joitakin kuukausia sitten. Tämä huulikiilto on aivan liian paksua ja tahmeaa jopa minulle, joka sentään tavallisesti pidän tahmeista huulimeikeistä. Kiilto ei lainkaan levity tasaisesti, eikä edes anna nimensä mukaisesti kivaa luumun sävyä - oikeastaa ennemminkin läpinäkyvän kiillon. En tykkää yhtään, yksi huonoimpia testaamiani huulikiiltoja. En muista hintaa, mutta varmaan noin viiden euron paikkeilla.



Päätin hiljattain kokeilla myös jotain uutta markettitasoista puhdistusainetta kasvoille. Mielin jotain samantyyppistä kuin The Body Shopin Vihreä tee -putsari, ja uskoin löytäneeni sellaisen Garnierin Clean Detox -geelistä. Minusta tällä tuotteella ei kuitenkaan ole juuri mitään puhdistustehoa. Käytän mielelläni selkeän puhdistavia geelejä tai vaihtoehtoisesti hellävaraisia vaahtoja ja emulsioita. Tällainen vaikutuksettomalta tuntuva puhdistusgeeli on mielestäni aika turha. Ei tämä toki pahaakaan iholle tee, mutta ei kyllä mitään muutakaan. Hinta taisi olla noin viisi euroa, mikä on auttamattomasti liikaa, en edes harkitsisi uudelleen ostoa. Pumppupullosta sentään plussaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)