maanantai 10. toukokuuta 2010

Maybelline Watershine Lip Gloss

Meikkejä tulee esiteltyä harvemmin, mutta niitäkin on asuntooni kertynyt aika läjä, vaikka en edes meikkaa läheskään päivittäin (tai no, keskimäärin joka toinen päivä). Varsinkin huulikiiltoja rakastan ja niiden kanssa tykkään läträtä. Eniten tykkään pinkeistä sävyistä vaikka muuten olenkin aika anti-barbie-girl.

Maybellinen Watershine gloss -kiiltoja on näkynyt viime aikoina tarjouksessa milloin missäkin. Neljän-viiden euron hintaan huulikiillon ostaa mielellään, ja päätinkin testata tätä Maybellinen kiiltoa iiiiihanan pinkissä sävyssä. Valitettavasti en muista sävyn nimeä, eikä kiilto ole nyt hollilla, joten sitä en voi kertoa. Kuvasta saa pientä osviittaa sävystä, vaikkakin hieman vääristyneenä eikä se missään nimessä näytä pakkauksessa yhtä hyvältä kuin huulilla!



Huulikiilto ei ole lainkaan tahmea, vaan tosi kevyen kostea. Kiilto tuntuu huulilla tosi ihanalta (vaikka tykkään toisaalta myös tahmeasta tunteesta) ja keveydestään huolimatta pysyvyys on hyvä. Aion todellakin ostaa jatkossakin näitä Watershine gloss -kiiltoja, sen verran tämä kappale minut vakuutti. Kokeilemani sävy on kaunis, kiiltävä, hieman hileinen, ja sitä voi syventää kerrostamalla kiiltoa. Lyhyesti kiiltoa voisi kuvata sanalla kevyt - ei silti missään tapauksessa mitättömässä mielessä. Ja mielestäni pakkauskin on aika makea, varsinkin tuo liukuva väri applikaattoripäässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)