tiistai 4. toukokuuta 2010

Tuotteiden tulvaa

Täytyy myöntää että olen taas innostunut hankkimaan kaikkea uutta kivaa täytettä kosmetiikka- ja ihonhoitovarastoihini. Sitä vaan kertyy kun tekee mieli kokeilla hyväntuoksuisia vartaloemulsioita ja päivävoiteita. Yksi kesäinen hajuvesikin kovasti himottaisi, ja koska merkkipäiviä ei ole kesän aikana luvassa, täytynee hajuvesi hankkia omilla euroilla.

Koska tuotetulva on aikamoinen, yritän nyt ahkerasti päivittää näitä loppuneita tai muuten esittelykelpoisia tuotteitani tänne blogiin, niin pääsisin edes joskus käsiksi näihin oikeasti uusiin hankintoihini.

L'Orealin Matte Morphose, pari kuukautta sitten ostamani uusi lempparimeikkivoide. Kyseessä on siis vaahtomainen mattameikkivoide, joka peittää tasaisesti myös suuret ihohuokoset. Vaahto jättää mukavan virheettömän pinnan iholle. Lisäksi tätä on helppo levittää. Tämä on melko samantapainen kuin aiemmin käyttämäni Maybellinen Dream Matte Mousse, mutta koostumukseltaan ehkä pikkuisen paksumpaa. Hinta 16,90e.



Pirkan Huulivoide Karpalo. Ostin tämän alkuvuoden uutuuden yksinomaan siitä syystä, että suomalaiset marjat ovat minusta vastustamattomia, ja yleensä ostan ihan mitä tahansa jos siinä sanotaan olevan karpaloa, mustikkaa tai lakkaa. Tämä huulivoide oli silti pettymys, se ei juurikaan hoitanut talvikuivia huuliani. Minusta tuntuu, että jotkut huulivoiteet ennemminkin kuivattavat lisää kuin kosteuttavat... Ja tämä taisi kuulua siihen sarjaan. Huulivoide antoi silti kevyen värin huulille, mikä on ihan kiva. Saapa nähdä tuleeko tämä joskus käytettyä loppuun. Hinta muistaakseni 1,50e.




Garnier Essentials day cream, Dry & Sensitive skin. Tämän ostin viime kesänä ulkomailta suht edullisesti (n.5 euroa) ja sen jälkeen olen päättänyt, että vältän jatkossa ostamasta satunnaisia kasvovoiteita marketista pääsemättä tuotetta testaamaan. Tässä on sarjan muista tuotteista tuttu ihana ruusuntuoksu ja voide on sametinpehmeää ja melko kosteuttavaa, mutta tuntuu epätoivoiselta urakalta saada tätä ikinä loppumaan. Voide ei jätä mitenkään kovin hyvää tunnetta iholle eikä sitä tee aamuisin mieli valita oikeasti kivojen päivävoiteiden joukosta. En siis ostaisi uudestaan, koska minusta päivävoiteen pitää olla tosi hyvä ja sellainen mitä iho janoaa lisää! Toisaalta Garnierin Total Comfort -yövoiteesta kyllä tykkään, eli en silti halua tuomita koko valmistajaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)