torstai 13. toukokuuta 2010

Clinique: All about eyes rich


Opin käyttämään silmänympärysvoiteita vasta noin vuosi sitten. Sitä ennen en kokenut sellaiselle olevan tarvetta, mutta nyt tykkään käyttää silmänympärysvoidetta laskemaan turvotusta, viilentämään ja käyttäisin myös vähentämään silmänympärysten tummuutta, mikäli siihen soveltuvan tuotteen olisin löytänyt. Olenkin tässä uutena käyttäjänä testaillut muutamaa silmänympärysvoidetta ja uusin kokeiluni on tämä paljon kehuttu Cliniquen All about eyes rich -voide.

Purkki on pieni ja melko kallis (Suomessa n.40e / 15ml, ulkomailta halvemmalla), mutta voide on riittoisaa ja tuntuu hyvältä silmänympäryksillä. Turvotus laskee ja iholle jää mukava virkistynyt, samettinen tunne. Voide kosteuttaa mukavasti ja sopisi mielestäni myös kuiville silmänympäryksille. Täytyy silti myöntää etten täysin ymmärrä suurinta hypetystä tämän tuotteen ympärillä - Bepanthenia kevyesti annostellen voi saavuttaa miltei saman vaikutuksen, ilman viilentävää vaikutusta tosin.

2 kommenttia:

  1. voi vitsi, juuri yksi päivä ajattelin että pitäisi tosiaan alkaa käyttämään silmänympärysvoidetta! (toisin sanoen tunnustan etten moista purkkia ole vielä tähän ikään mennessä omistanut) ..varsinkin nyt kun iho joutuu muutenkin mega-kovalle koetukselle ulkotyössä.. Pitääkin muistaa alkaa etsiskelemään itselleni sopivinta voidetta :)

    (olipa random-kommentti, lähinnä halusin muistuttaa että kyllä, lueskelen tuubi tuubaasi edelleen ^^ terkkuja! o/ )

    -sanna v.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kuulla että on edes yksi vakilukija! Terkkuja sinnekin päin, ja ollaan yhteyksissä kaima kulta :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)