perjantai 21. toukokuuta 2010

Huulihoitoa The Body Shopista

Paukkupakkaset ovat nyt taaksejäänyttä elämää ainakin vähäksi aikaa, mutta palaan vielä noihin tunnelmiin kun esittelen The Body Shopin Papaya Lip Butterin. Viime talven kovilla pakkasilla etsiessäni kunnon kosteuttajaa kuivuneille huulille, löysin jälleen kerran tämän papaijantuoksuisen tuotteen valikoimistani. Ja muistin, miksi se kerta toisensa jälkeen jää laatikkoon vanhenemaan.



Huulirasva on ensinnäkin epähygieenisessä purkissa, josta rasvaa pitää kaivaa sormin. Tätä ei siis voi pitää matkassa mukana ja laittaa huulille päivän mittaan tarvittaessa, vaan tuotetta on käytettävä rajatusti käsienpesumahdollisuuden lähettyvillä.

Tuoksu - no se on ihan hyvä, kuten miltei kaikissa The Body Shopin tuotteissa. Ei nyt kuitenkaan sellainen mitä tekisi mieli uudestaan ja uudestaan tuoksutella. Minulla on ollut myös saman merkin papaija-vartalovoita, siitäkään ei jäänyt mitään erikoisen kaihoisia muistoja (tuoksusta siis).

Mutta palatakseni huulirasvan tehoon, on pakko kertoa että tämä toimii täysin päinvastoin kun olisi tarkoitus: tuote kuivattaa huulia entisestään! Ja jos tätä erehtyy laittamaan ihan hyväkuntoisille huulille, kohta voi olla varma että huulet ovat rohtuneet. Enpä siis missään tapauksessa hankkisi tätä lisää. Harmi sinänsä, sillä tykkään yleennsä ottaen tällaisesta paksummasta huulivoista, ja kovasti olisin halunnut tästä pitää. Ajattelin käyttää tämän loppuun vaikkapa kantapäärasvana.



Käytössäni on ollut toinenkin The Body Shopin epähygieenisessä purkissa oleva Cranberry lip balm. Tämä on jo paljon mukavampi tuote hoitavuutensa sekä tuoksun/maun puolesta. Tämä antaa myös kauniin värin ja shimmerin huulille, eli voi käyttää myös huulikiillon asemasta. Sain hiljattain tuotteen käytettyä loppuun, ja tämä karpalomaku taisi olla joulun ajan kausituote, eli ei perusvalikoimissa. Born Lippy Lip Balmit ovat kuitenkin samaa tuotetta, ja valikoimaan kuuluu ihania värejä ja tuoksuja. Itse en kuitenkaan enää taida ostaa tällaista bakteeripesäkkeeksi muuntuvaa tuotetta, mitä tarvitsee levittää sormin. Tuntuu melkein samalta kuin nuolisi sormiaan pitkin päivää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)