sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Loppuneita tuotteita

Pari päivää sitten minulta loppui Lushin palasaippua Honey I washed the kids. Hempeä toffeen tuoksu on niin huumaava että nimi on ihan paikallaan! Saippua vaahtoaa pehmeästi eikä kuivata ihoa, loppupalan käytinkin käsisaippuana. Tämä on jo toinen Honey I washed the kids -saippuani, ja luultavasti tulen joskus ostamaan taas uuden! (Kunhan saan ensin kokeiltua muita ihania saippuoita.)


Ensi viikolla pääsen ensimmäistä kertaa ihan Suomen Lushiin shoppailemaan, en malta odottaa: näitä ihania saippuapaloja ei ole koskaan liikaa. Ajattelin kokeilla myös jotain Lushin tuorenaamiota, sillä en ole aiemmin niitä päässyt testailemaan (ulkomailta niitä ei lähetetä, eikä liioin itse kannata tuoda, kun purkit pitäisi säilyttää jääkaapissa). Vinkkejä otetaan vastaan!

Myös yksi suihkugeeli, jota olen vanhempien luona käyttänyt, alkoi viime käynnillä lähestyä loppuaan ja nappasinkin tuotteesta valokuvat nyt kun muistin. Kyseessä on siis lapsille suunnattu (no, olenhan minä vanhempieni lapsi, heh) Natusanin Tropical Supernova. Suihkugeeli on ihastuttavan sinistä, eli lapsille (ja minulle!) hyvin mieleistä. Suihkugeeli on aika paksua koostumukseltaan, mistä plussaa - en pidä litkuisista suihkugeeleistä ollenkaan. Tämä tuoksuu raikkaasti ananakselta, aika voimakkaasti myös (toivottavasti käyttäjäryhmän lapset eivät ole kovin herkkänenäisiä, minä en onneksi ole).






Rimmelin Stay Matte Compact Powder -meikkipuuteri. Tämä on loppunut jo aika pitkän aikaa sitten, mutta nyt vasta muistan kirjata sen tänne blogiin. Olen puuterien suurkuluttaja jos vertaa muuhun meikinkulutukseeni. Tämä puuteri oli ihan kiva peruspuuteri, poisti kiillon ja tasoitti ihon sävyä muttei kuitenkaan tehnyt mitään sen ihmeellisempää. Edullinen hinta, 6-7 euroa, ja pakkaus sisältää sekä peilin että puuterivipan. Minusta myös pakkaus on aika tyylikäs - kirjaimet kimmeltävät kuparinsävyisinä, vaikkei sitä taida tässä kuvassa näkyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)