sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Markettiuutuuksia

Rakastan sitä tunnetta, kun kauppareissulla näen marketin kemppariosastolla jonkun tuotteen mitä en muista aiemmin nähneeni. Uutuustuotteet, elämän suola! (Samanlainen into iskee kyllä myös karkkihyllyillä ja pakastimissa jäätelöiden kohdalla.) Pysähdyn tutkiskelemaan ja tuoksuttelemaan uutuuksia, ja usein edulliset markettituotteet päätyvät myös ostoskorin kautta testikäyttöön.



Pantenen Naturefusion -shampoot näytti hyllyssä oikein kivalta. Keväällä vihreys tietenkin kolahtaa, ja muutenkin luonnollisuusteema on in. Tarjolla oli muistaakseni kahta eri shampoota, valitsin Moisture Balance -nimellä varustetun. Se sisältää cassiaa, aloe veraa, inkivääriä ja kehäkukkaa. Vaikka tuote mainostaa olevansa kosteuttava, mielestäni se ei sitä juurikaan ole. Hoitoaine on tämän shampoon kanssa välttämätön lisä.
Tuoksu on esanssisen omenainen, joka ei valitettavasti yhtään muistuta Pantenen muiden tuotteiden ihanaa perustuoksua - Pantene oli pitkään vakishampooni, eikä turhaan. Tämä Naturefusion -shampoo ei kuitenkaan yltänyt ihan odotusteni (tai muiden Pantene -shampoiden) tasolle, vaikka ihan perustuote onkin. Olen silti vielä kiinnostunut kokeilemaan toista Pantenen Naturefusion -shampoota, eli Smooth Vitalityä. Se sisätlää muistaakseni greippiä, bambua ja avokadoa. Hinta alle kolme euroa.



Sitten toinen teemaltaan vihreä uutuusshampoo, nimittäin Herbinan Biohajoava Shampoo Luomulumme. Kotimainen Herbinahan on aivan ihana tuotemerkki, tuotteet ovat ihanissa pakkauksissa ja yleensä ihanan hoitavia ja hellävaraisia.
Luomulumme -shampoo on silikoniton ja biohajoava, eli kaikki raaka-aineet hajoavat luonnossa. Tuotteessa on käytetty mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia. Hoitavuusasteeksi Herbina on luokitellut 1/3, mutta mielestäni tukka ei jää niin takkuiseksi tämän käyttämisen jälkeen kuin olin pelännyt. Tuoksu on hyvin neutraali, ns. puhtaan tuoksuinen, tuo mieleen raikkaan pyykinhuuhteluaineen. En valitettavasti usko että tulen tätä ostamaan uudestaan, sillä jos haluaisin siirtyä täysin luontoystävällisiin shampoihin, käyttäisin mieluiten shampoopaloja joista puuttuu vielä muovipakkauskin.
Tuotteen hinta alle kaksi euroa.



Nivea Angel star -suihkugeeli (hinta alle 3 euroa) oli pakko ostaa paitsi kuulemieni suosittelujen, myös ihanan näköisen pakkauksen takia. Tämä on ihanan kermaista kuten monet Nivean suihkugeelit, ja tuoksu on ihana makea, tyttömäinen vadelma. Kuitenkin mielestäni aika perustuote, josta en keksi sen enempää hehkutettavaa. Harkitsen kyllä kokeilevani myös saman Angel star -sarjan kosteusvoidetta ja huulikiiltoa, joka on mielettömän söpössä pakkauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)