maanantai 14. kesäkuuta 2010

Terveisiä auringosta!

Blogiin tuli päivitystauko johtuen ulkomaanreissustani. Ulkomailta tarttui mukaan joitakin kivoja juttuja myös kosmetiikkarintamalle. Niiden esittely siirtyy vähän myöhemmäksi, menee hetki ennen kuin pääsen kuvaamaan tuotteet (toisin sanoen kun jaksan purkaa matkalaukut).

Reissuun otin mukaan aika paljon tuotenäytteitä (ei tarvinnut raahata isoja purkkeja mukaan, ja jäi tilaa ostaa uusia!). Aurinkovoidetta pidin kuitenkin mukana, vartalolla käytin loppuun viimekesäisen Nivean kivan suihkutettavan aurinkovoiteen (spf 15, eli käytännössä varmaan puolet siitä kun tuote oli viimekesäistä). Nyt (jos tarvetta Suomen kesässä tulee) pääsee käyttöön juuri ostamani Clarinsin aurinkosuoja spf 30.

Kasvoilla käytin tätä Biothermin keskisuojaavaa, kasvoille tarkoitettua aurinkovoidetta. Ja täytyy sanoa, että suoja todella riitti vaikka lämpöä oli välillä yli 35 astetta. Välillä teki mieli olla laittamatta suojaa kasvoihin ollenkaan kun rusketus ei yhtään tarttunut kasvoihin tai dekoltee -alueelle, kun kädet, selkä ja sääret alkoivat värittyä heti ensimmäisen päivän jälkeen.

Eli tehokas tämä todella on! Myös imeytyvyydestä plussaa, tuoksu sen sijaan ei ole kovinkaan hyvä (eikä maku, mikä selvisi kun voidetta pääsi kerran vahingossa suuhun!). Ihmettelen myös, miksi voide on väriltään oranssia? Onkohan siinä tarkoitus olla jotain itseruskettavan ominaisuuksia - jos on, niin se puoli ei kyllä toimi lainkaan. Mutta hyvä näin - säästän kasvojen ihoa liian varhaiselta ryppyyntymiseltä, vaikka olenkin edelleen kasvoista kuin kalkkilaivan kapteenitar. Biothermin aurinkovoiteen tarkkaa hintaa en muista, mutta halvimmasta päästä tämä ei ole. Tuubissa on 75m.



tämän LV:n hajusteettoman After sun -voiteen. Itse pidän hyväntuoksuisista aurinkotuotteista, mutta tämän sain ilmaiseksi viime kesänä ja päätin nyt ottaa käyttöön. Tuote rauhoittaa säteilyn herkistämää ihoa ihan mukavasti, joskin saisi imeytyä helpomminkin. Mielestäi tämä on ihan ok, mutta täydellisen after sun -tuotteen etsinnät on yhä käynnissä. Dermosilin Aloe Gel täytyy kokeilla kunhan saan tämän loppuun, sellainen odottelee jo käyttöön pääsemistä.



Hankin matkalta elämäni ensimmäisen epilaattorin ja karvankiskonnan jälkeen testiin pääsi (aikoinaan kylkiäisenä saamani) Veetin After Care -voide. Se on siis voide ihokarvojen sisäänkasvua vastaan, ehkäisee niitä ikävän ärtyneitä punaisia pilkkuja. Mielestäni tämä on hyvä tuote, vähentää kirvelyä ja ehkäisee karvatupentulehduksen syntymistä. Tätä luultavasti ostan uudestaankin.

2 kommenttia:

  1. Odotan kyllä innolla, että pääset esittelemään matkalta ostettua kosmetiikkaa :) Ootko muuten kokeillut muita Veetin tuotteita? Mä olen kokeillut kahta eri tuotetta ja kummastakin sain aivan kauhen patti-ihottuman sääriini :o kannattaa tosiaa tehä se allergiatesti ensin pienemmälle ihoalueelle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Olen käyttänyt Veetin tuotteita joskus mutta siitä on jo pidemmän aikaa enkä oikein muista miten ihoni niihin reagoi - luultavasti siis ihan hyvin kun mitään kauhumuistoja ei ole :) Ja totta, pitäisi se allergiatestin tekeminen aina muistaa, vaan kun ei aina malttaisi...

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)