lauantai 19. kesäkuuta 2010

Enkelit ja Demonit


Herbinan rauhoittava valkoinen tee -kasvovesi on pienessä 100ml pullossa. Pullo on ensinnäkin aivan ihana, samoin tuoksu. Täytyy myöntää, että tämä on tällä hetkellä ykkössuosikkini kasvovesistä! Se on todella hellävarainen, virkistävä ja pehmentävä. Harmi vaan, kun pakkaus on niin pieni että tämä kävisi matkakoosta, ja hinta oli mielestäni kokoon nähden vähän korkea (olisiko ollut liki neljä euroa?). Jos vaan tätä saisi suuremmassa koossa, olisin täysin myyty.



Sitten juuri loppuun käyttämäni Lushin Sexy Peel -saippua. Tässä oli tähän mennessä suurin Lush -pettymykseni. Tuoksu oli aluksi kivan sitruunainen (ei mikään ylihurmaava kuitenkaan) mutta hälveni tosi nopeasti. Lopuksi saippua ei tuoksunut enää miltään vaikka säilytän saippuoitani minigrip-pusseissa. Tämä oli myös jotenkin tosi kova, liian kuiva ja huonosti pesevä - myöskään kuorivaa ominaisuutta en tästä löytänyt. Hinta 5,20e/100g.




Toinen loppunut Lush-saippuani on Demon in the Dark. Sitä en muistanut ikuistaa joten nappasin tämän valokuvan Lushin nettisivulta. Demon in the Dark oli mielestäni tosi ihana, erikoisen tuoksuinen minttusaippua (sisältäen myös luomuomenamehua ja neilikkauutetta) ja tästä lohkaisin palan myös miehelleni ja veljelleni käyttöön - oikeastaan tuoksu oli aika miehekäs. Itse käytin tätä lähinnä käsisaippuana. Saippuan päällä oli hauska vahakuori, mitä tuossa kuvassa ei näy. Hinta 5,10e/100g.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)