sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Rohto tummille silmänalusille?

Luulen että minulla on synnynnäisen tummat silmänaluset, eli ne eivät vaalene vaikka kuinka nukkuisin hyvin ja käyttäisin silmänympärysvoiteita. Silmänalusten turvotukseen voiteet auttavat kyllä, mutta tummuus on pakko peittää muilla keinoin. Pitkään käytin tähän tarkoitukseen ihan tavallista meikkivoidetta, sitten löysin tämän, Wet'n'Wildin Cover All Concleaner -paletin.


Paletin kannen tekstit ovat jo kuluneet, mutta tuo punainen osuus siis häivyttää tummia silmänalusia, ja mielestäni tekee sen ihan hyvin - ainakin ihonväriset meikkivoiteet tämä voittaa mennen tullen. Muita paletin värejä en ole juurikaan käyttänyt, mutta vihreän pitäisi siis neutraoida punakkuutta, valkoinen toimii valokynän tapaisena korostajana ja ruskea peiteaineena. Nyt tuo punainen silmänaluksien pelastaja on miltei loppu (kuva on otettu aikaa sitten), enkä halvasta hinnasta huolimatta haluaisi ostaa tätä uudestaan noiden käyttämättömiksi jäävien osuuksien takia. Olisiko jollain suositella minulle hyvää rohtoa tummille silmänalusille? Miltä kosmetiikkamerkiltä löytyisi hyvä neutralisoiva voide?

2 kommenttia:

  1. Miulla on samanlainen ongelma panda-zombie silmänympärysten kanssa, ei auta nukkuminen, ulkoilu eikä veden juonti. Miulla on käytössä Lumenen peitevoidepaletti jossa on blue ja 2 red neutraloijaa. Itse olen käyttänyt tuota meikkivoiteen ja puuterin alla ja ihan on ollut ok tulos. Samaa on nykyään tarjolla myös yksittäin ilman punaisen neutraloijia. Se on itsellä seuraavana ostoslistalla.

    VastaaPoista
  2. Täytyypä tuota kokeilla itsekin seuraavaksi, kiva että Lumenella on tuollainen tuote eikä hintakaan varmaan ihan mahdoton :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)