lauantai 3. huhtikuuta 2010

Tänään kimallellaan!

Ensiksi on varmaan tunnustettava, että kosmetiikanostolakolleni kävi vähän huonosti. Ensinnäkin, sain tilaisuuden ostaa ihanimpia Lushin tuotteita ilman postikuluja (eräs kullanmuru kävi Lushissa ostoslistani kanssa) ja tätä tilaisuutta ei tietenkään voinut jättää käyttämättä. Eihän? Sen lisäksi olen tehnyt muutaman hankinnan (raparperi-palasaippua, Kings & Queens -vartalovoi, pari kynsilakkaa).

Tässä esittelen kaksi uutuuttani, molemmat ihania kimaltelevia!



Snow Fairy -suihkugeeli (100g pullossa) on Lushin jouluinen kausituote, jota vielä ainakin Lahden Lushin valikoimissa oli pari viikkoa sitten. Otin tämän käyttöön pelkästään kuulemieni kehujen perusteella, ja onhan tämä totta tosiaan ihanaa! Pinkkiä, karkintuoksuista, pikkuisen kimaltelevaa herkkua. Ja nämä Lushin suihkugeelit ovat tunnetusti erittäin riittoisia. Tämäkin on paksua, melkein liisterimäistä ainetta, ihan erilaista kuin tavalliset, juoksevat suihkugeelit.

Kynsissä on OPI:n Absolutely Alice -nimistä lakkaa (aluslakkana muistaakseni Rimmelin turkoosi lakka). Tämä on siis tuoreen Liisa Ihmemaassa -elokuvan inspiroimasta kynsilakkasarjasta. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, minä ainakin tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)