torstai 29. huhtikuuta 2010

Puhdistusliinojen aatelia

Ajattelin esitellä minulta valitettavasti hiljattain loppuneen tuotteen, nimittäin OLAY:n Daily Facials Express -puhdistusliinat. Nämä nousivat heti ykkössuosikikseni puhdistusliinojen listalla. Aiemmin olen käyttänyt mm. ihan mukavia Garnierin Clean & Soft -puhdistusliinoja ja tämän OLAY:n pakkauksen jälkeen otin käyttöön Lumenen Sensitive Touch -liinat. Käytän puhdistusliinoja toisinaan iltaisin ollessani niin väsynyt, etten jaksa ruveta touhuamaan pesuaineiden kanssa.



Tilasin tämän OLAY:n jonkun nettitilaukseni lisukkeeksi, kun minusta on turhaa tilata postikuluttomista nettikaupoista vain yksi tai kaksi tuotetta. Teen mieluummin isompia ostoksia kerralla - nyt tosin en ole melkein  kolmeen kuukauteen tilannut mitään netistä.  (Avonilta ja Dermosililta olen kyllä tilannut.)

Tykästyin tuotteeseen, koska se todella lunasti lupauksensa ja poisti sekä nopeasti että hellävaraisesti myös vedenkestävän silmämeikin. Siinähän tavallisesti puhdistusliinojen tehon raja menee, että silmämeikkiä ei saa kunnolla puhdistettua, tai ainakin se vaatii silmiä rasittavaa toistuvaa hankausta. Näitä OLAY:n liinoja ei tarvitse hinkata silmään, vaan se poistaa meikin parilla pehmeällä vedolla - silti aiheuttamatta kirvelyä tai kiristystä iholla. Liinat ovat myös mukavan isot, ja ne säilyvät kosteana luvatun ajan (tähänkään eivät kaikki puhdistusliinapakkaukset pysty).

Kuvan pakkauksen musteesta on osa irronnut kai jonkun tarran mukana, enkä muista montako liinaa tämä sisälsi, mutta veikkaisin että 25kpl, tai varmuudella ainakin 20. Hinta oli ulkomaisessa nettikaupassa viiden euron kieppeillä - Suomesta tuskin tähän hintaan saa, jos saa ollenkaan. Mainio tuote myös hinta-laatusuhteen puolesta, ehdottomasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)