keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Kiinteytysvoide ja Hullut päivät

Ryppyvoiteita en uskalla käyttää (kyllästävät kuulemma nuoren ihon liian aikaisin) mutta joskus on mukava käyttää voidetta joka kiinteyttää kasvojen ihoa. Tiedän toki, että kiinteytys ei ole mitenkään pysyvää, vaan poistuu kun voiteen pesee iholta pois. Mutta jotkut voiteet kiristävät ihoa mukavasti.

Siihen tarkoitukseen olenkin hankkinut tämän Avon Caren Extra Firming Face Creamin. Purkissa on 200ml ja hinta oli siihen nähden edullinen (en muista tarkkaan mutta ei varmasti yli kymmentä euroa). Valitettavasti tuote ei kuitenkaan täytä tarkoitustaan läheskään yhtä hyvin kuin monien muiden merkkien vastaavat. Oikeastaan tämä ei kiristä ihoa juuri yhtään, kosteuttaa kyllä kevyesti. Olen joutunut jättämään tämän pelkästään yökäyttöön, sillä tämä jättää ihon todella tahmaiseksi, ja jos päälle yrittää levittää meikkiä, se paakkuuntuu ikävästi. Mieluiten käytänkin tätä kaulan ja dekolteen alueelle.



Tämä on tuote, joka on periaatteessa kasvovoiteena ihan ok, mutta ei kyllä missään nimessä "extra firming". Ison purkin kuluminen kestää varmaan ikuisuuden, mutta toisaalta ei harmita, kun tämä ei paljoa maksanut. Välillä täytyy tehdä hutikokeiluja, että löytää kosmetiikkatuotteiden joukosta ne helmet!

Tänään kävin Stockmannin Hulluilla päivillä. Olisin ostanut Klippotekin kuivashampoon, mutta se oli jo myyty loppuun. Ihmeen vähäiseksi ostokset muutenkin jäivät, vaikka melko hyviä tarjouksia bongasinkin: mukaan tarttui vain lasiviila (hinta uskomaton yksi euro!) ja hammastahna. Max Factorin False Lash Effectin olisin halunnut ostaa (hinta vain 9e), mutta minulla on niin monta ripsiväriä käyttämättä että on turha hankkia niitä enempää kuivamaan. Cliniquelta ja Biothermiltä olisin toivonut parempia tarjouksia. Kasvonaamioita, vartalovoiteita ja -kuorintoja oli tarjolla hyvään hintaan, mutta onneksi järkeilin sen verran että on turha köyhdyttää pankkitiliä kun kotona on vastaavia tuotteita vaikka kuinka paljon. Uusia tuotteita ja tuoksuja olisi vaan aina niin kiva kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)