torstai 22. huhtikuuta 2010

Kuivien käsien helpottajat

Tänään esittelen tällä hetkellä käytössä olevat käsivoiteeni. Näiden lisäksi minulla on vielä Yves Rocherin joulu-käsivoide ja Lemon & Glycerine -rasva, joita en tähän hätään löytänyt.

The Body Shopin Hemp Hand Protector, tämän olen saanut veljeltäni lahjaksi. Käsivoide on monessa paikassa rankattu parhaaksi käsivoiteeksi erittäin kuiville käsille ja ihan syystä. Tätä ei tee mieli lotrata mielinmäärin, vaan olen säästänyt tätä kaikista kuivakätisimpiä päiviä varten. Hampun tuoksu ei varsinaisesti houkuttele, se on aika pistävä mutta haihtuu onneksi melko nopeasti. Voide on paksua tahnaa ja tehoaa parhaiten yöaikaan tehohoitona. Sopii myös miehille ei-niin-naisellisen tuoksunsakin vuoksi, kuten myös saman sarjan jalkavoide. Tätä on pakko ostaa lisää, kun ihan kohta tuubi on tyhjä.


Trindin Hand Repairista minulla on vain 25ml minikoko, jonka sai joskus kaupan päälle ostaessa muita Trindin tuotteita. Tämä on aika litkua, mutta pehmentää ihoa ihan kivasti. Plussaa annan hyvästä tuoksusta (johon kuitenkin olen jo kyllästynyt), nopeasta imeytymisestä ja tahmaamattomuudesta. Tätä tuskin kuitenkaan hankkisin lisää, sillä normaalihintaisena tämä on turhan kallis: halvemmallakin saa vastaavaa laatua.



Uusin käsivoidetuttavuuteni on uusimman Dermosil -tilaukseni mukana tullut Sea Buckthorn -tyrnikäsivoide. Pumppupullossa (plussaa!) on 250ml tavaraa, eli kymmenen kertaa enemmän kuin Trindin pikkutuubissa. Tämä kasvipohjainen voide sisältää mm. avokadoöljyä ja vitamiinirikasta tyrniuutetta. Tuote on vain hyvin miedosti hajustettu, mikä on tässä tapauksessa harmillista, minusta käsivoide saa olla hajustettu. Toisaalta, tähän ei pääse niin helposti kyllästymään toisin kuin voimakastuoksuisiin voiteisiin. Tuote on edullinen - tarkkaa hintaa en muista, mutta jos sanoisin pullon maksaneen viisi euroa niin en varmasti ole ihan hakoteillä. Ihan kiva, mutta en usko tämän jäävän vakikäyttöön.


Kun näistä käsivoiteista aika jättää, haluan ostaa OPIn Avojuice -sarjan käsivoiteita. Ebaysta kyttään niitä tuon tuosta, mutta en ole vielä raaskinut ostaa postimaksujen takia. Suomessa 200ml pullo maksaa sen 20e, joka on aivan liian paljon. Suosikkituoksuni on kookos-meloni, mutta oikeastaan ne kaikki ovat aivan ihania...

2 kommenttia:

  1. Hassua kuinka ristiin voi tuoksumieltymykset mennä... kommentoinkin äsken tuonne bliw juttuun ja nyt täytyy sanoa että kaiken muun hyvän lisäksi hamppu-voiteessa on miusta aivan ihana tuoksu ja se onkin talvella joka iltaisessa käytössä :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)