sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Max Factor: Creme Puff

Jotta päivitystauko ei venyisi arjen kiireiden vuoksi liian pitkäksi, esittelen lyhyesti yhden puuterisuosikkini. Minä olen siitä(kin) vanhanaikainen, että jos pitäisi valita vain joko puuteri tai meikkivoide, valitsisin puuterin. Se on perustuote meikissäni, ja puuteria käytän yleensä vaikken muuten meikkaisikaan.

Tämä esittelemäni Max Factorin Creme Puff -puuteri on siitä vekkuli, että se täyttää sekä puuterin että meikkivoiteen tarpeen! Useimmiten toki käytän meikkivoidetta pohjana, mutta tämän kanssa se ei ole ihan välttämätöntä. Puuteria levitetään meikkisienellä ja se asettuu kepeästi. Tuote peittää epätasaisuudet ja jättää ihon silti ihanan mattaiseksi. Tässä on puutereille epätyypillisesti aika voimakas parfyymimäinen tuoksu, joka sopisi mielestäni vähän kypsemmille rouville. Mutta minäkin tykkään!

Ainoa miinus, että olisin toivonut käyttämäni sävyn 02 Truly Fair olevan vielä inasen vaaleampi. En ole varma onko tämä sävyistä vaalein, mutta jos on, tilanne ei meidän kalkkilaivan kapteenien kannalta ole kovin hyvä. Aion tämän loputtua ottaa selvää, josko vielä vaaleampia löytyisi.

1 kommentti:

Kommenttisi tahdon mä! :)