torstai 1. huhtikuuta 2010

Vaaleanpunainen kasvovesi

Esittelen taas yhden tuotteen, jota olen viime aikoina ahkerasti käyttänyt saadakseni sen loppumaan ja viemästä tilaa kylpyhuoneessani. Tällainen "pikakäyttö" ei aina tarkoita että tuote olisi huono, on vaan aika ärsyttävää omistaa jämät monesta tuotteesta, kun tähtään siihen että omistaisin vain yhden tuotteen kutakin laatua. (Käytännön tasolle pääseminen kyllä tulee kestäään jonkun aikaa.)

Kyseessä on siis Garnier Clean & Soft -kasvovesi. Tämä on hellävarainen, ihanan ruusuntuoksuinen kasvovesi jonka silmiin joutuminen ei aiheuta ikävää kirvelyä. Tuote ei tietenkään siis sisällä alkoholia. On hyvä loppusilaus puhdistuksessa, eikä kuivata ihoa. Tykkään yleensäkin tästä Garnierin rose extractia sisältävästä sarjasta: olen käyttänyt myös puhdistusemulsiota ja tälläkin hetkellä myös kasvovoidetta (joka tosin on näistä kolmesta minulle vähiten mieleinen).
Tämä on tuote, josta tykkään tosi paljon ja uskon ostavani tätä joskus uudestaankin. Plussaa siis erityisesti hellävaraisuudesta, hyvästä tuoksusta ja edullisesta hinnasta (muistaakseni 4-5 euroa).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)