tiistai 20. huhtikuuta 2010

Bliw suihkugeelit

Taisi olla toissakesä, kun markettien hyllylle ilmestyi uutuutena Bliwin, tutun käsisaippuamerkin, pastellinväriset suihkugeelit. Uutusbongarina ja kauppanuuskuttelijaksi tunnustautuvana tutustuin heti neljän tuotteen sarjaan, ja nyt kun lunttaan netistä niin tuoksut olivat seuraavat: Koivu & ruoho, Mustikka & maito, Kamomilla & puna-apila sekä Karpalo & villivadelma.



Ja voi että kun rakastuin näihin! Tuoksut ovat perinjuurin suomalaiseen tuoksumaailmaan sopivia, erityisesti vihreä Koivu & Ruoho sekä Kamomilla & puna-apila. Myös Karpalo & villivadelma oli ihana, mutta ei ihan noiden kahden suosikkini veroinen. Sen yhden kesän käytin näitä suihkusaippuoita, vain Mustikka & maito oli sellainen, josta en tuoksun perusteella pitänyt enkä siis ostanut koskaan.

Huomaatte että kirjoitan menneessä muodossa, sillä näyttäisi siltä ettei Bliw enää valmista näitä suihkugeelejä. Enää pitkään aikaan en ole nähnyt näitä muualla kuin alelaareissa (ja sielläkin vain juuri sitä mustikkaa, joka ei oikein sytyttänyt). Paitsi pari päivää sitten, kun purin yhtä muuttolaatikkoa (joo, muutin vuosi sitten, mutta pari laatikkoa on yhä purkamatta). Sieltä löysin tämän ihanuuden, puolillaan kyllä mutta kuitenkin!



Ihastuiko kukaan muu näihin ihaniin suihkugeeleihin, joihin oli onnistuttu taltioimaan Suomen suven tuoksut? Lyhyeksi jäi tämän tuotesarjan lento, sillä viimeistenkin erien pakkauksiin oli painettu 'Uutuus' -tarra. Nyyh! Bliwin käsisaippuat ovat nekin ehdottomia suosikkejani kotimaisuutensa, kermaisuutensa ja tuoksujensa ansiosta.

8 kommenttia:

  1. Oi, muistankin noita joskus kaupassa nuuskutelleeni. Miun ehdoton suosikki oli juurikin tuo mustikka & maito jota yhden putelin ostin ja käytin :D

    VastaaPoista
  2. Nyt vähän harmittaa kun en pääse sitä kokeilemaan, olisi ehkä pitänyt sittenkin antaa mustikkamaidolle mahdollisuus :) Paitsi jos vielä jostain alelaarista löytyisi...

    VastaaPoista
  3. Olen itsekin ihmetellyt asiaa pidempään (myös minun suosikki oli tuo Puna-apila & kamomilla) ja laitoinkin mailia asiasta valmistajalle. Vastaukseksi sain, että kyseiset tuotteet on poistettu myynnistä huonon menekin vuoksi.
    Onko sitten niillä miljoonalla muulla kaupassa olevalla (jopa tuntemattomammilla merkeille) niin hyvä menekki, ettei niitä ole poistettu?
    Olisi pitänyt vuosia sitten tajuta ostaa jemmaan kunnon varastot näitä..

    VastaaPoista
  4. Kiva kun otit selvää valmistajalta, mutta kurjaa että sarja todella on lopullisesti poistunut. Tänään näin vielä yhden purkin myynnissä sitä Villivadelma-Bliwiä Lempäälän Ideaparkin Prismassa, mutta jätin ostamatta kun se ei kuitenkaan lempparini ollut. Nyt ehkä jo vähän kaduttaa, olihan sekin kumminkin aika ihana...

    VastaaPoista
  5. Täältähän se löytyikin Googlella ratkaisu tähänkin kysymykseen. :-) Asun ulkomailla ja käyn Suomessa kesälomilla ja jouluna. Ja olen ollut älyttömän ihastunut tuohon Mustikka % Maito -suihkusaippuaan. Joka lomalla olen ostanut ja käyttänyt pelkästään sitä, ja olen vienyt pullon pari jopa mukanani kun olen palannut kotiin.

    Heti elokuun lomani ekana päivänä suunnistin iloisena Stockmannin kosmetiikkaosastolle ostamaan tuota - eikä sitä ollutkaan hyllyssä. :-( Myyjä ei osannut sanoa mitään, vain että sitä ei enää ole heidän valikoimissaan. No kun ei sitten koko loppuloman aikana mistään muualtakaan löytynyt, niin päättelinkin että varmaan sitten tuotanto lopetettu. Kyllä harmittaa, minusta se oli yksi parhaista suihkusaippuoista joita olen kokeillut!

    VastaaPoista
  6. Harmi tosiaan! :( Jos suinkaan mahdollista, kannattaa tosi tarkkaan katsoa halpahallien alehyllyt. Noin kuukausi sitten Helsingissä löysin taas Bliw-suihkusaippuoita Tarjoustalosta.

    VastaaPoista
  7. Täältä siis löytyi vastaus.
    Itse olen juossut koivu&ruoho-saippuan perässä ympäri Suomea, mutta nykyään ei löydy enää mistään.
    Viimeinen pullo puna-apila&kamomillaa menossa, tämä oli kakkossuosikkini.
    Voi kun ne saataisiin vielä takaisin kauppoihin :/

    VastaaPoista
  8. Minä bongasin joulukuun alussa äidin luona kyläillessäni Pohjois-Pohjanmaalla K-marketista noita Puna-apila & kamomilla-saippuoita hyllystä. Niitä oli 5 kpl ja olivat vielä alessa, joten otin ja ostin ne kaikki 5 sieltä pois :D Nyt taas hetken pärjää!

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)