sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Loppuneita tuotteita

Välillä aina aika jättää rakkaista (ja vähemmän rakkaista) kosmetiikkatuotteistani. Viime aikoina olen saanut nämä kolme purkkia tyhjiksi:

Depend Nail Polish, kirkkaanvioletti (kuvan sävyt vääristävät reilusti). Näin tämän sävyn ystävälläni joskus muutama kuukausi sitten ja pakko oli käydä Kicksistä ostamassa oma pullo. En ole ennen käyttänyt Dependin lakkoja ja lakan laatu oli hienoinen pettymys. Pullo toki on pieni, mutta yllätyin kun lakkaa riitti vain 3-4 lakkauskerraksi, ennen kuin sisältö oli jo kuivahtanut. Sävy on ihana, mutta en usko että tulen enää ostamaan Dependin lakkoja. Hinta 2,90e.



Nivean deodorantti Energy Fresh lemongrass. Tämä on ehdoton suosikkini spray-deodoranteista. Nyt en itse asiassa ole varma siitä, vieläkö tätä valmistetaan... olin joskus ostanut näitä useamman varastoon joten siksi en ole näitä aikoihin kaupan hyllyltä etsinyt. Olen huomannut että turhan usein suosikit katoavat myynnistä alta aikayksikön.
Tuoksu tässä on paras, todella freesi. Aine ei tahraa vaatteita ja muutenkin on tosi vaikea keksiä tästä mitään huonoa sanottavaa. Nivealla on mielestäni tosi vaihtelevanlaatuisia tuotteita. Meikit eivät ole mistään kotoisin eivätkä shampootkaan miellytä, mutta deodorantit ja suihkugeelit ovat ihania.



Avon Senses -sarjan vartalonkuorinta Tropics on myös lopuillaan. Tämä on todellakin uskomattoman ihana tuote ja aivan mahdottoman edullinen - uusimmassa Avon -katalogissa hinta oli muistaakseni 2,90e. 200 millin tuubi täynnä herkullisentuoksuista, kevyesti kuorivaa geeliä. Tätä aion ilman muuta ostaa lisää, tai ehkä kokeilen sarjan muita tuoksuja.

1 kommentti:

  1. kommentoin tuonne 26.2 postaukseen, varmistan vain että löydät ko. kommentin (:

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)