tiistai 13. huhtikuuta 2010

Jogurttia, nam!

Talvella vartalovoiteiden käyttöni tehostuu, ja tämäkin tuote on ollut viime kuukausina ahkerassa käytössä. Kyseessä on Avon Naturalsin Vadelmainen vartalojogurtti. Tuote on jogurttipurkin näköisessä purkissa, voide myös näyttää syötävältä jogurtilta, mutta onneksi purkissa on varoitus "tämä ei ole elintarvike" ;)

Ensinnä on mainittava, että Avon Naturals -sarja on hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen. Tuotteet eivät ehkä ole ihan huipputasoa, mutta hintaansa nähden mainioita eikä missään nimessä "halpislaatua". Tämäkin oikein kiva 200ml vartalovoide kevensi lompakkoa 2-3 euroa. Tuotteen etiketin mukaan tuote sisältää vadelmauutetta ja jogurttijauhetta, jotka tunnetaan ihoa pehmentävinä ja nuorentavina ainesosina.

Voide on kevyt ja helposti imeytyvä. Tämä ominaisuus on mielestäni tärkeä, sillä en jaksa odotella iho tahmaisena että uskaltaa laittaa vaatetta päälle niitä tahraamatta. Tuoksu on oikein ihana, vadelmainen, melko mieto kuitenkin. Olen käyttänyt tätä koko vartalon kosteutukseen. Tämä ei kuitenkaan taida olla ihan kuivimman ihon juttu, mutta minun suht normaalille iholle kosteutus riittää mainiosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)