keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Vehreyttä hiuksiin

Kevään tuloa jouduttaakseni valitsen mielelläni shampoohyllyltäni raikkaan hedelmäisen tuoksun ja työnnän sivuun mm. Tigi Brunette Goddessin, XZ:n Vanilla Cafén, TreSemmen ja Tigi Superstarin. Vaan mikä sitten päätyykään käyttöön?



Tämä vajaa vuosi sitten ostamani Tigin Control Freak on kulunut yllättävän hitaasti, vaikka ihan hyvää perusshampoota onkin (perusshampoo = puhdistaa, säilyttää puhtauden ainakin yhden vuorokauden ajan, ei tee tukkaa raskaaksi, ei kuivata, tuoksukin vähintään ihan kiva).

Tuoksuna siis tosi nami, pirteä ananas! Suosittelen jos haluaa hiukiin ennemminkin kevyttä, raikasta, keväisen vehreää tuoksua kuin voimakkaan parfyymista tai saippuaista. Muuten tämä on mielestäni aika peruslaatuinen tuote - parempia olen kokeillut, mutta reilusti huonompiakin. Toisaalta on tällä hintaakin: ostin 400-millisen Control Freakini kampaajan suosittelemana ja hinta hipoi pariakymppiä eli aivan liian kallis. Nykyään ostan Tigini järjestäen ulkomailta (Feeluniquesta, Strawberrynetistä tai Beauty Baysta) ja mielellään jättikoossa twin-packina hoitsikan kanssa, jolloin hinta on mielestäni kohtuullinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)