tiistai 9. maaliskuuta 2010

Paketillinen Avoneita


Olen rakastunut! Postin täti toi nimittäin paketin, joka sisälsi mm. juuri tämän suuren rakkauden. Voittekin päätellä, että se rakkaus on tuon tuubin sisällä, jota ylläolevassa kuvassa hellyydellä pitelen.
Kyseessä on ensitutustumiseni Avonin Planet Spa -sarjaan. Ensimmäisenä minulle esittäytyi Japanese Sake and Rice rentouttava käsi- ja jalkavoide. Jos kaikki Planet Spa -tuotteet ovat yhtä ihania kuin tämä yksilö, hankin ne kaikki.



Voide on koostumukseltaan täydellisen pehmeää kermaa, se imeytyy hyvin ja sopii tosiaan sekä käsille että jaloille. Siinä on pieniä vaaleanpunaisia mikrokiteitä, jotka hajoavat iholle hierottaessa ja tuntuvat ihanilta. Todella rentouttava vaikutus ja mukava pähkinäinen tuoku.


Mutta paketita löytyi myös ikävä pettymys. Avonin kivipuuteri värisssä fair ei passaa minulle ollenkaan, vähäinen pigmentti kokkaroituu iholleni, puuterivippa on surkea eikä tämä tule päätymään ainakaan omaan käyttööni. Värikin muuttuu iholla jotenkin rusehtavaksi vaikka tämän piti olla sävyistä vaalein. Onneksi minulla on vielä muutaman vanhan puuterin jämät jäljellä, niin ei tarvitse rikkoa kosmetiikanostolakkoa tämän virheostoksen takia. (Tilasin ja maksoin tuotteet siis ennen ostolakkoani, vaikka ne saapuivatkin vasta nyt.) Täytyy toivoa että joku tuttu huolisi tämän...


Sen sijaan huulipunasta tykkään! Pysyy tosi hyvin, kuvassa puna on ollut huulilla jo monta tuntia. Tämä on siis Avonin uusi aurinkosuojan sisältävä Mega Impact sävyssä Charged Cherry.



Hempeän tuoksuinen suihkugeeli Magical. Kynsissä näkyy kullanvärinen Mirror Shine -kynsilakka (Avonilta tämäkin). Paketista löytyi vielä nestemäinen Eye Radiance -luomiväri (kuparinvärinen) sekä kolme näytettä Planet Spa -sarjan kasvonaamioista. Naamioiden tiimoilta voisin palata asiaan lähitulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)