lauantai 20. maaliskuuta 2010

Teepuu puhdistaa

Sekaihon omistajan arki ei aina ole helppoa. Joiltakin kohdilta kasvojen iho on kuivakka ja toisilta kohdilta (etenkin T-alueelta) rasvainen: toisaalta on myös täyskuivia ja täysrasvaisia päiviä. Tuotteita on hyvä olla varastossa kumpiakin päiviä varten.

Välillä tuntuu, että tarvitsisin tehokkaampaa puhdistusainetta kasvoilleni kuin hellävaraiset emulsiot ja vaahdot. Sitä varten hankin The Body Shopista epäpuhtaalle iholle soveltuvan Tea Tree -puhdistusgeelin (n. 8e). Olen käyttänyt sitä vasta muutaman kerran, mutta ollut tyytyväinen. Tämän ostaessani sain myös näytteen saman sarjan kosteusvoiteesta, tykkäsin siitäkin.



Puhdistusgeeli poistaa epäpuhtaudet ja tasoittaa sekaihoani rasvaisina päivinä. Iholla se vähän kipristelee, mikä kertoo siitä että herkkähipiäisempien on syytä pysytellä tästä kaukana. Mielestäni tämä ei kuitenkaan kuivata, joten siinä mielessä hyvinkin kelpo tehoputsari. Tuoksu on aika tujakka, mutta ei huonolla tavalla - sellainen mitä haistelemalla voisin kuvitella tukkoisen nenän aukeavan.

1 kommentti:

Kommenttisi tahdon mä! :)