maanantai 1. maaliskuuta 2010

Suihkimista

Dermosilin Foot Therapy -jalkasuihke alkaa olla lopuillaan. Aine sisältää kasviuutteita ja virkistää väsyneitä jalkoja. Tuotteen parasta ennen -kuukausi meni jo (9/2009) joten yritänkin nyt vauhdilla käyttää tämän loppuun. Vaikka silmiä kirvelee ja hengitys uhkaa salpaantua aina kun tätä ahkerasti suihkii, on meinaan niin tujun eukalyptuksista. Kyllä tämä ihan tosiaan virkistää jalkoja, ja suihkepulloa kätevä käyttää.



L'Oreal Elvitalin Nutri-Gloss Light, hiuksiin jätettävä hoitoainesuihke, jonka pitäisi antaa "todistetusti kiiltävät, kashmirin pehmeät ja ilmavat hiukset". Tätä olen vasta pari kertaa kokeillut kun sain käytettyä loppuun sekä XZ:n Muumi- että suklaa&vanilja -suihkeet. Tuoksu on voimakas, josta tulee mieleen granaattiomena vaikka pullossa tuoksuksi mainitaan sitrus. Ensituntuman perusteella vaikuttaa ihan kelpo takkujenselvittelijältä.




Toinen uusi tuttavuus, Make Up Storen suihkupullollinen cleansing water, joka poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet. Hieman tunsin kirvelyä kasvojen herkimmillä kohdilla mutta ei häiritsevässä määrin. Tehoaineina aloe vera, vihreä tee ja kamomilla. Jättää miellyttävän kevyen tuoksun.



Kesää odotellessa... Aurinkovoiteita on ihana haistella, niistä ei voi tulla mieleen mikään muu kuin ihana helteinen suvipäivä! Joskus olen kesän kaipuussani käyttänyt aurinkovoidetta tavallisen kosteusvoiteen asemasta. Kuvan viimekesäisistä melkein tyhjistä aurinkovoidepulloista voi päätellä, että suosin myös näissä tuotteissa spray-annostelua.





Avonin vartalosuihke on aika kiva uusi tuttavuus. (Oikeastaan hankin tämän jo elokuussa mutta vasta nyt otin käyttöön.) Tuoksu on makeahko granaattiomena-mango, tuo räntäkelin keskelle piristävän tuulahduksen tulevasta kesästä. Vaikka tuoku ei mikään ylellinen ole, tätä voi hyvin käyttää kevyenä arkihajusteena ja suihkia surutta ympäri vartaloa. Ihoa kosteuttavaa vaikutusta tällä ei ole, mutta tuote on virkistävä ja suihkepullo on mukava käytössä. Kunhan tämä loppuu, voisin tehdä samaan pulloon oman miksauksen vedestä, tipasta perusvoidetta ja lempihajuvedestäni. Onnistuisikohan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)