maanantai 8. maaliskuuta 2010

Vaahtoa jaloille



Alkuvuodesta kävin tosiaan Tallinnassa jalkahoidossa, kuten täällä aiemmin mainitsin. Rentouttavan hoidon päätteeksi jalkahoitaja levitti jalkoihini hyvältä tuntuvaa, vaahtomaista jalkavoidetta. Pyysinkin häntä myymään minulle tuotteen, jota jaloilleni suosittelisi. Tällainen Allpresan Pedicare -jalkavaahto tarttuikin mukaani. En osaa saksaa, joten en tiedä mitä "trockene fusshaut" tarkoittaa (saa suomentaa!), mutta tämä on jalkahoitajan mukaan täydellinen tuote minulle. Hinta taisi olla euroissa n.12e. Purkissa luvataan, että sen 125ml sisältö riittää n.160 käyttökertaan.

Minusta on hassua, että tuote sisältää 5% ureaa, jota on myös virtsassa. Joissakin Allpresan -tuotteissa ureaa näytti olevan jopa 15%. Olen kuitenkin oppinut, että urea on mainio, allergisoimaton ainesosa ihotuotteissa, sillä sehän on ihmiselle luontainen. Kuivuessaan ihon ureataso laskee, joten tämä jalkavaahto on hyvä tasapainottaja.

Vaahto on imeytyy samantien, se on tosi pehmeää ja kivan (ei pissan-) tuoksuista. Miellyttävää vaihtelua käyttää näin kevyttä, suorastaan ilmavaa jalkavoidetta. Yleensä levitän jalkoihin paksun kerroksen superrasvaista jalkavoidetta, mikä ei välttämättä ole hyvä asia ihohuokosten tukkeutumisen kannalta. Vaahtokoostumus on siis myös plussaa, tykkään muutenkin testailla vaihtoehtoisia koostumuksia ja annostelijoita. Jos esim. ripsiväriä saisi vaahtomaisena niin varmaan päättäisin kokeilla sitäkin :D

Tämä on sellainen tuote jota voisin ilman muuta hankkia lisää. (Tosin ongelmaksi voi jälleen muodostua se, etten ole nähnyt tätä Suomessa myytävän.) Koska hyvä arvostelu sisältää kuulemma myös kehitysvinkkejä, kaivelinpa sellaisenkin. Jalkavoiteelta toivon ennen muuta jalkojen pehmeyttä ylläpitävää tehoa ja kovettumien karistusta, mutta myös viilentävää vaikutusta. Tätä virkistystä kyseinen jalkavoide ei tarjoa, paitsi vaihtelun muodossa :)

2 kommenttia:

  1. trockene fusshaut tarkoittaa kait jotain kuiville jaloille tai jotain vastaavaa :)
    Olisi ihana kokeilla itsekkin tuota muttei suomesta tuota taida saada. ( ? ) : /

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja käännöksestä :) Löysin nettikaupan joka myy näitä Allpresan -vaahtotuotteita: http://www.e-style.fi/index.php?page=shop.browse&category_id=19&option=com_virtuemart&Itemid=1

    Vähän kyllä hintavia ovat näköjään tuolla, mutta ainakin tämän käytössäni olevan perusteella on tosi riittoisaa!

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)