tiistai 16. maaliskuuta 2010

Rakkautta ensi kosketuksella



Ostin tämän Freemanin Avocado & Oatmeal -mutanaamion "saunanaamiokseni" (tykkään muhitella saunan kuumuudessa sekä hiuksia että - asiantuntijat, älkää pelästykö - myös kasvojen ihoa). Tein ostopäätöksen marketissa edullisen hinnan vuoksi. Lopulta en kuitenkaan ole käyttänyt tätä saunassa vaan ihan yleisenä naamiona noin kerran viikossa.

Tämä vaaleansininen muta peittoaa monen kalliimmankin kollegansa, hinta-laatusuhde ei nimittäin voisi parempi olla (paitsi jos tämän saisi ilmaiseksi). Hinta on siis erittäin riittoisasta 150 ml tuubista viitisen euroa. Itsehän en INCEjä osaa lukea (pitäisi varmaan opetella), joten seuraavaksi tyydyn kertomaan siitä, miltä tämä aine sai ihoni tuntumaan.

Yhdellä sanalla: ihastuttavalta! Naamio kipristelee ja lämmittää iholla vaikutuksen alussa mukavasti. Tuoksu on rentouttava ja sellainen, että avaan korkin tuon tuosta ja nuuhkin sen herkullisuutta. Ensimmäisten käyttökertojen jälkeen epäpuhtaudet nousivat näppyinä ihon pintaan, mutta mielestäni se kertoo vain tuotteen tehosta. Ihohuokoset tuntuvat käytön jälkeen pienentyneen ja iho on tasaisempi ja niin pehmoinen! Tykkään aivan mahdottomasti tästä tökötistä, ja olen varma että jos kokoaisin top10 -listan kaikesta kokeilemastani kosmetiikasta, tämä pääsisi listalle.

Ylipäätään Freemanin tuotteille täytyy tietysti antaa kiitosta eläinkokeettomuudesta, josta olisin valmis maksamaankin vaikka pari euroa enemmän. Todella hyvä valmistaja kokemusteni perusteella. (Edelleen harmittaa, että se vadelma-persikka -kuorintavoide on poistunut markkinoilta. Toisaalta tilalle on tullut paljon uutuusherkkuja, joita en ole vielä edes kokeillut!)           

4 kommenttia:

  1. Oi, mäkin tykkään Freemannin tuotteista<3 o/ Tuota mainitsemaasi naamiota en olekaan vielä testannut, pitää varmaan seuraavaksi kokeilla :-)
    t. kaima

    VastaaPoista
  2. Samoihin tuotteisiin ollaan siis ihastuttu! Kiitos kommentista kaimaseni :)

    VastaaPoista
  3. Mäkin haluan tuota tuotetta! Nyt heti mielellään, saako ihan perusmarketeista? Sitten kun olen työssäkäyvä valmistunut ihminen, voisit näyttää mulle kaupassa shoppailun merkeissä, mitä kannattaa ostaa ja mitä ei. Yleensä jätän kaikki vartalotuotteet joulupukin varaan ja harvemmin sekään tajuaa mun tarpeeni. :)

    VastaaPoista
  4. Saa marketeista, omani taitaa olla Citymarketista kotoisin. : )

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)