lauantai 20. maaliskuuta 2010

Tuoksuvat vuodenajat

Miellän kaikki tuoksuvat tuotteet yleensä vuodenaikakohtaisiksi. Keväällä suosin puhtaita, luonnollisia tuoksuja. Viime kesän hittituotteitani olivat tervan-, mustikan- ja koivuntuoksuiset shampoot ja hoitoaineet (esim. Erittäin Hieno Suomalainen) ja Dermosilin terva- sekä puolukka-palasaippuat. Jotkut tuoksut, kuten ikisuosikkini kookos, ovat vuodenaikasidonnaisuuksien ulkopuolella. Kevät on raikas, syksy mausteisempi.

Yksi tuote, jonka tuoksunsa puolesta liitän automaattisesti talveen, on seuraava The Body Shopin Japanese Cherry Blossom vartalovoidepyree.



Tuoksu on todella voimakas, hajuvesimäinen: parfyymi onkin pitkällä INCI -listalla jo viidentenä, eli sitä on tuotteessa viidenneksi eniten. Tällä hetkellä kirjoittaessani minulla on lievä päänsärky, ja täytyy myöntää että kyseisen tuotteen testaus taisi vähän pahentaa päänsärkyä. Migreeniherkille tai allergisiin reaktioihin taipuvaisille en siis todellakaan suosittelisi tätä. Ensimmäinen melkein liian vahvan tuoksun omaava The Body Shopin tuote, jota olen käyttänyt. Tuoksu itsessään on kyllä miellyttävä mutta soisin sitä olevan vähän vähemmän.

Koostumukseltaan voide on geelimäinen ja imeytyy pikavauhtia, mistä annan kiitosta, kuten myös hygieenisestä pumppupullosta. Tuote jättää iholle kauniin kevyen hehkun, mutta toisaalta levityksen jälkeen jää pitkäksi aikaa ikävän tahmainen tunne.

Maksoin tästä 250ml pullosta aikanaan (n. vuosi sitten) kuutisentoista euroa. Houkutuin kauniista pullosta ja tuoksustakin. Yritän käyttää loppuneljänneksen nyt ennen lumien sulamista, sillä jostain syystä liitän tämän todella vahvasti talveen. Tämän lisäksi ei todella tarvitse suihkia hajuvettä, tai kannatakaan - vahvojen tuoksujen sekamelska vasta kauhea onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)