tiistai 6. joulukuuta 2011

Shampoo Flow

Sain jälleen käytettyä loppuun pari minulla virtanaan kuluvaa tuotetta, eli shampoota. Tässä pikku kuvaukset näistä yksilöistä.


Aussie Mega Shampoo, jälleen yksi Lontoon-tuomisiani, oli oikein mukava tuttavuus. 300-millinen Mega Shampoo sisältää "Kangaroo Paw Floweria" (mikä lie suomennos?) ja tämän shampoon "juttu" on siis se, että pesun jälkeen tukan pitäisi näyttää megahyvältä ilman mitään muotoilutuotteita. Ja kyllä allekirjoitan sen (vaikka en normaalistikaan käytä muotoilutuotteita), että tukka jäi tavallista kuohkeammaksi.

Aussien tuotteissa on ihanan erilainen tuoksu verrattuna kaikkiin muihin hiustuotteisiin. Tämän tuoksu oli puhtaan raikas, vähän kuin Clean-hajuvesillä - mutta silti ihan omanlainen!


Silloin kun on olet terapian tarpeessa... XZ:n vihreää savea ja vesikrassia sisältävä, hiuspohjan rasvaisuutta hoitava Vihreä savi -terapiashampoo on kelpo kamaa. Savea sisältävän hiustuotteen luulisi kuivattavan kuontaloa, mutta ainakaan hoitoaineen kanssa käytettynä sellaista ei päässyt tapahtumaan. Ainoa miinuspuoli oli se, että puhdistuakseen tukka tuntui tarvitsevan tätä poikkeuksellisen paljon.


Raikas, hedelmäisen tuoksuinen perusshampoo. Tykkään Dermosilin shampoista ja tälläkin hetkellä yksi sellainen on käytössä (se appelsiinin tuoksuinen). Isot pakkaukset ovat myös mieleeni, sillä 200-250 millin purkki kuluu pitkän tukan kanssa loppuun ihan liian nopeasti. Tässä pumppupullossa on sisältöä jo puoli litraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)