lauantai 3. joulukuuta 2011

LUSH: Angels on Bare Skin

Pahoittelen pitkää päivitystaukoa, lieneekö kukaan enää linjoilla lukemassa tuubijuttujani? Juttuaiheita riittäisi kyllä, mutta niin myös opiskelutehtäviä ja tenttejä, joten blogi on jäänyt pienemmälle huomiolle. En uskalla luvata, että kiristäisin päivitystahtia, mutta teen parhaani!

Kesällä Lontoossa sukelsin siis Lush-paratiisiin useampaankin otteeseen. Halusin kokeilla jotain Lushin puhdistusainetta kasvoille, ja pyysinkin ystävälliseltä myyjältä apua. Kerroin että ihotyyppini on sekaiho, jolloin hän suoraan suositteli minulle Angels on bare skin -puhdistusainetta.


Tuote on siis kiinteä, kuten kuvasta näkyy. Myyjä kertoi, että sitä käytetään sekoittamalla massa kämmenten välissä veteen, jolloin se muuttuu helposti käytettäväksi tahnaksi ja lopulta mantelimaidoksi. Haistettuani tuotetta epäröin hieman, sillä tuoksu oli kaukana "lushmaisen" herkullisesta. Myyjä kuitenkin vakuutti että tuotetta kannattaisi kokeilla, se kuulemma on myös Lushin suosituin puhdistusaine. Päätin siis antaa tälle erikoiselle tuotteelle mahdollisuuden.

Angels on Bare Skin sisältää mantelia, kaoliinisavea, glyserolia, ruusua ja useita eteerisiä öljyjä, kuten laventeli-, kamomilla- ja samettikukkaöljyjä. Harmaan massan seassa on myös laventelinkukkia ja tuntemattomaksi jääneitä siemeniä. Kuulostaa kyllä ihanan luonnonmukaiselta yhdistelmältä, sellaisesta josta voisi olla helppo tykätä.

Valitettavasti kasvojen puhdistus Angels on Bare Skinillä ei käytännössä toiminut niin hienosti kuin Lushin työntekijä kehui (tai sitten en vaan osannut). Tuote muuttuu osin luvatuksi "mantelimaidoksi", mutta suurelta osin jää isoiksi klönteiksi käsiin. Ja kiinteän massan hierominen kasvoihin ei tunnu kovin järkevältä... Myös tuoksu häiritsi minua aika paljon, ikävä kyllä. Se ei siis ole mitenkään ihan hirveä, mutta jotenkin liian erikoinen ja voimakas kasvojen puhdistukseen. Sellainen eteeristen öljyjen sekoitus, jonka haistelu aiheuttaa päänsärkyä ennen pitkää.

Saa nähdä, saanko loppurasiaa käytettyä lainkaan vai kierrätänkö sen jollekin kokeilunhaluiselle ystävälleni.

Alempi kuvista on lainattu Lushilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)