sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Festarijalkojen huoltoa

Tässä taas vuoden ajankohtaisin postaus, jossa kerron siis joulukuussa tuotteesta jonka käytin heinäkuussa Ruisrockissa...

Festareilla päivät tulee vietettyä enemmän tai vähemmän jalkojen päällä, jalat tarvitsevatkin erityishuomiota ja hellää huolenpitoa. Tennareissa jalat hikoilevat, sandaaleissa ottavat osumaa mm. hiekasta ja aurinko kuivattaa paljaita kantapäitä. Itselläni jalat myös väsyvät päivän mittaan näin erilaisissa olosuhteissa.

Ennen festaria kipaisinkin hakemaan Turun Sokokselta Lumenen kesän 2011 Koivu ja hunaja -tuoteperheen jalkavoiteen. Voide on sopivan kokoisessa 75ml tuubissa, eli juurikin muutaman päivän annos, kun tuotetta käytettiin reilusti sekä aamuin että illoin (ja pari kertaa kesken päivänkin).

Kaavin voiteen jämät tuubista vielä tänä aamuna palauttaakseni muistiin, minkälainen tuote kyseessä olikaan.


Pakkauksen teksti lupaa: "Viilentävä voide kosteuttaa ja hoitaa jalkojen ihoa. Koivunlehtiuute virkistää ja 100% luomuhunaja kosteuttaa kuivaa ja halkeillutta ihoa. Imeytyy nopeasti. Hiero puhtaalle iholle päivittäin."

Olin ajatellut koivua ja hunajaa sisältävän voiteen tuoksuvan ihanasti Suomen kesältä, mutta se olikin useimpien viilentävien jalkavoiteiden tapaan mentholinen. Koostumus oli suht kevyt, ja todellakin nopsasti imeytyvä. Viilennysefekti oli olemassa, mutta ei voimakkain mahdollinen. Tuntui kuitenkin, että tämä tehosti jalkojen verenkiertoa mukavasti (en tiedä, voiko voide oikeasti saada sellaista aikaan, mutta tunne ainakin oli vahva). Tämä myös piti huolta, että jalat pysyivät pehmeinä eivätkä päässeet kuivumaan festareiden aikana.

Tuotteen hinta oli 4,90e ja mielestäni hinta-laatu-suhteeltaan passeli. Toivottavasti Koivu ja hunaja -sarja tulisi ensi kesänäkin myyntiin, mielelläni kokeilisin muitakin tuotteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)