torstai 23. kesäkuuta 2011

Tyhjentyneitä suihkutuotteita

Nyt kun suihkutuotteita loppui lyhyen ajan sisällä niin monta putelia, voisinkin koota ne kaikki tähän kera lyhyen kommentin.


Lumene Mustaherukka suihkugeeli. Ostin tämän joulun aikaan tarjoushintaan Citymarketista (2,50e, normaalisti 3,90e) kokeiluun. Tykkäsin aikanaan mustaherukan sisartuotteesta, vadelmaemulsiosta, josta kirjoitin viime keväänä. Koostumukseltaan suihkugeeli oli samettista ja riittoisaa, tuoksu puhtaan mustaherukkainen. Takasi miellyttävä suihkuhetken, tosi pidän edelleen enemmän vadelmaversiosta.


Lumene Arctic Aqua Virkistävä suihkugeeli. Ostin tämän samaisesta tarjouksesta hintaan 2,50e. Ensisijaisesti ostin tämän miesystäväni käyttöön ajatellen että raikas tuoksu on sopivan unisex, mutta lopulta taisin itse käyttää tätä enemmän. Olen käyttänyt myös Arctic Aquan deodorattia joten tuoksu oli tuttu, ihan peruskiva, tosi raikas. Geeli pesee hyvin ja myös tämä on riittoisaa.


Avon Naturals Mandarin & Kiwi -shampoo/hoitoaine. Ei jättänyt oikein minkäänlaista mielipidettä, helppo ja edullinen perusshampoo jossa ihan kiva tuoksu. Harvemmin tulee ostettua näitä 2in1 -tuotteita, on jotenkin mukavampaa pestä tukka ensin shampoolla ja levittää hoitoaine erikseen.


TREsemmen 24hour Body -hoitoaine. Ostin TREsemmen jättihoitsikan (900ml) ns. läträyshoitoaineeksi. Pitkässä, helposti takkuutuvassa tukassa on se vika, että hoitoainetta kuluu ja kuluu, ja joskus kalliimpien hoitoaineiden kanssa tulee säästeltyä. Tällaiset (ainakin tarjouksesta ostettua) edulliset peruskivat jättipakkaukset ovat niitä joita läträän silloin kun tukka tarvitsee oikein paljon hoitoa.


Björn Axen shampoo normaaleille hiuksille. Ostin tämän Kicksin loppuunmyynnistä sopuhintaisena kokeiluun, kun en ole aiemmin kyseisen merkin hiustenhoitotuotteita käyttänyt. Pullo on minusta aika kiva, vaaleansininen pohja ja valkoinen teksi on kaunis yhdistelmä (joskaan teksti ei taida kuvassa erottua kovin hyvin). Shampoo on kirkasta, geelimäistä ainetta. Se täytyy sanoa, että kovin riittoisaa shampoo ei ollut - tukka ei meinannut vaahdota sillä määrällä, mitä tavallisesti tukanpesussa käytän. 250ml pullo kesti vain neljä pesua. Lopputulos sen sijaan oli mukavampi: hiukset jäivät ilmaviksi ja hyvin kevyiksi. Tuoksu mitäänsanomaton, mutta ei huono.


Tällä kertaa jätin joukon parhaan viimeiseksi eli Tommyguns: Fig, Plum & Marshmallow -hoitoaineen. Myös tämä on Kicksistä, ja tein ostopäätöksen nopeasti, sillä tokihan halusin päästä testaamaan hoitoainetta, mikä sisältää vaahtokarkkia, nami! Tuoksu on tosi erikoinen, mutta niin ihanan makea ja houkutteleva, että olin heti täysin myyty! Myös tehokkuudeltaan hoitoaine on huippuluokkaa: pienikin määrä silottaa tukan ja saa sen hyvinvoivan tuntuiseksi. Hoitoaine onkin tarkoitettu kuivalle, takkuiselle ja kaoottiselle hiustyypille. Suosittelen kokeilemaan, sillä voin rehellisesti sanoa, että tämä on paras hoitoaine mitä olen ikinä käyttänyt. Hinta muistaakseni jotain 8-10 euron välillä, mutta näitäkin saa Britanniasta halvemmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)