keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Ei hajuvesi, vaan hajupala

Sain joskus Lush -ostoksiini kaupanpäälliseksi näytepurkin kiinteää hajuvettä, vaniljantuoksuista Vanillarya. Osaa Lushin tuoksuista saa myös normaalina nestemäisenä parfyymina, mutta itseäni houkutti juuriki päästä kokeilemaan parfyymia uudessa olomuodossa.



Itse tykkäsin kiinteästä parfyymista paljon. Se kulki pienessäkin laukussa kätevästi mukana, joten lisäily onnistui missä ja milloin vaan. Levitettävyys tosin olisi puikossa parempi - normaalikokoinen pakkaus onkin puikossa, eli nämä huulivoidepurkin tapaiset taitavat olla vain näytteitä varten.

Koostumus on kovempaa kuin olin kuvitellut. Välillä sitä saa hinkata kunnolla saadakseen tuoksua irti, mutta lämpimämmissä olosuhteissa vaha irtoaa yhtä helposti kuin kuivumaan päässyt huulivoide. Tuoksua ei kuitenkaan tarvitse kuin vähän sipaista korvan taakse tai ranteeseen, sillä se on aika voimakas ja kestää iholla pitkään. Huomasin tuoksun reagoivan ihon lämpöön: lämmetessä tuoksu voimistuu.

Tuoksu tosiaan on vaniljainen, hitusen jasmiininen ja voimakkuudestaan huolimatta hyvin pehmeä. Painottaisin sitä, että vaniljan tuoksu ei ole kuitenkaan liian makea, joten tuoksu sopii hyvin aikuisempaankin makuun. Joskushan vaniljatuoksut ovat ällömakeita.

Tämä parfyymi tulee varmasti käytettyä loppuun, joskin riittoisuudesta johtuen siihen voi mennä pitkäkin aika. Jossain vaiheessa aion ostaa täyskokoisen version kiinteätä parfyymia, mutta luultavasti jonkun toisen tuoksun. Saisipa Godmotheria/Snow Fairya tällaisena, ostaisin heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)