tiistai 21. kesäkuuta 2011

No old bags allowed

Tykästyin Anatomicalsiin joskus nettitilailuni alkuaikoina pari vuotta sitten, hauskojen nimien ja kuvausten perusteella. Olen aika helppo siinä mielessä, sillä olen samasta syystä ostanut mm. Glaceaun Vitaminwateria (pulloissa kivat tarinat kertomassa millainen niiden juojasta tulee) ja alunperin myös Tigin hius- ja OPI:n kynsituotteet ovat houkutelleet hauskojen tai nerokkaiden pakkaustekstien avulla.

Silloin kun BeautyBay:n tilaukseen näitä tuotteita kasasin, Anatomicalsia ei vielä saanut Suomesta. Nykyään ainakin Seppälästä saa kyseisen merkin tuotteita, ainakin vartalovoidetta ja suihkugeeliä.

Vaikka tuotteet ovat hauskoja ja halusin kamalan paljon tykätä niistä, täytyy tunnustaa että olen pettynyt kaikkiin kokeilemiini Anatomicalsin tuotteisiin. Tämän silmänympärysvoiteen pitäisi tehdä silmäpusseille ihmeitä, mutta teho jää ikäväkseni melkoisen vaisuksi.



Positiivista (joskin aika outoa) on se, että geeli tuoksuu aurinkovoiteelta.

Tässä siis mitä No old bags allowed -silmänympärysvoide lupaa: "Wake up late. Scream. Look in the mirror. Scream. Look again. Scream. Wonder where your youthful good looks went. Apply this soothing gel under the eyes area. Realise those looks were just hiding all along."



Ikävä kyllä voide ei onnistu lunastamaan lupaustaan lainkaan. Virkistysvaikutus on sama kuin millä tahansa saman koostumuksen omaavalla geelillä olisi, mutta uskon että läheskään kaikki maailman geelit eivät onnistuisi saamaan aikaan niin inhan tahmeaa jälkeä kuin tämä. Kuivuttuaan tuote jättää iholle niin epämiellyttävän kalvon, että ainoa miellyttävä vaihtoehto on puhdistaa voide iholta pois. On siis aivan yhdentekevää, kuinka paljon voide silmäpusseja kiinteyttää - mieluummin silmäpussit kuin kiristävän kalvonaamion tunne silmien tienoilla.

Tilattuna 15ml tuubin hinta oli about viisi euroa, joten en onneksi köyhtynyt mahdottomasti tämän hutiostoksen takia. Ja kyllähän se niin on että kyllä pettymyskin paremmalta tuntuu ei-tylsässä pakkauksessa. Onko muilla kokemuksia hupsusta Anatomicals -tuoteperheestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)