sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Sunsilkkiä

Päästin hiustuotekokeiluun pitkästä aikaa jonkun muun markettituotteen kuin XZ:n, nimittäin Sunsilkin Addictive Brilliant Shine -sarjan shampoon ja hoitoaineen. Muistelin joskus aiemminkin käyttäeeni jotain Sunsilkin kiiltotuotetta ja päätin tarttua kaksi yhden hinnalla -tarjoukseen.

Erityisesti shampoossa on hohtavaa helmiäiskiiltoa, ja ensimmäisen pesun jälkeen tuntui että hiukset jäävät kimaltaviksi. Tunne kyllä karisi käytön jatkuessa, eli eiköhän ne kimalteet pääosin huuhtoutuneet viemäriin huuhteluveden mukana.

 

Olen silti edelleen sitä mieltä että Sunsilkin ainoa uudelleen ostamisen arvoinen tuote on oranssissa pullossa oleva kesäshampoo, jossa on niin hurmaavan kesäinen tuoksu. Tämä Addictive Brilliant Shine -kokeilu ei johda uusintaan, vaikka tuotteet eivät suorastaan huonoja olleetkaan.

Otetaan muuten vastaan ehdotuksia hyvistä hoitoaineista! Hoitoainehylly näyttää yllättäen aika tyhjältä.

2 kommenttia:

  1. ymmärtääkseni sunsilk sisältää silikonia joka tekee hiuksesta pidemmässä käytössä kuminauhamaisen, sillä silikonijäämiä jää hiuksiin. silikoni myös tuo kiillon. Garnierissa on taas hedelmävahoja jotka aiheuttavat sen että esim värjätessä hiuksia lopputulos ei ole aina halutun kaltainen, sillä myös hedelmävahat jäävät hiuksiin.

    Sanna T

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Sanna! :) Joo, tuo Sunsilk kyllä heti tuntuukin käyttäessä varsin silikoniselta. Itse tykkään melkein eniten XZ:n shampoista ja hoitoaineista, ovat paljon vähempimömmöisiä kuin useimmat perus "markettituotteet".

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)