maanantai 4. huhtikuuta 2011

The Body Shop: DeoDry

Suunnitelmani siirtyä täysin alumiinittomiin deodorantteihin edistyy, vaikka jostain sitä Rexonaa aina putkahtelee varastojen tukkeeksi. Tällä hetkellä kuitenkin käytössäni on The Body Shopin uudehkon DeoDry -dödön vaaleanpunainen versio, eli kukkaistuoksulla varustettu. Tuote on alumiiniton ja parabeeniton.



DeoDry on siitä poikkeuksellinen deodorantti, johon on mahdollista hankkia täyttöpakkauksia. Tätä on sekä roll-onina että stickinä, jollaisen siis itse ostin. Tuoksuvaihtoehtoja on yhteensä kolme, ja niissä kaikissa on luomukosmetiikalle ominainen vivahde, joka ei ihan aina ole mieleeni - tässä tapauksessa pidän siitä kyllä. Mutta jos et voi sietää eteeristen öljyjen tuoksua, et luultavasti pidä tästäkään.

Olen melkoisen tyytyväinen tämän deodorantin kuivanapitokykyyn. BodyShop lupaa että kainalot pysyvät 24h kuivina ja raikkaina imukykyisen perliitin (vulkaaninen mineraali) ja eteeristen öljyjen avulla. Stick on myös varsin riittoisa sillä aines on kovaa eikä sitä voi annostella vahingossa liikaa.

Hinta 7e, täyttöpakkaus 5e - mielestäni hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)