sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kesätuoksu 2011

Jemmoistani löytyvää tulevan kesän tuoksua, Escadan Taj Sunsetia (edt), voisikin pikapuoliin ruveta aktiivisesti käyttämään, sen verran kesäistä alkaa ulkosalla olla. Olen tykännyt Escadan kesätuoksuista melkein aina, mutta olen tosi huono ostamaan hajuvesiä. Nyt kun tarkemmin mietin, täytyy todeta että tämä on ensimmäinen oikea hajuvesi jonka olen koskaan itse ostanut. Tämän 50-millisen pullon ostin alkuvuodesta Delhin lentokentän tax freestä, tietenkin kotimaan hintoja sopivasti edullisemmin. Ostoksen tein siis maassa, joka sopii mainiosti Taj Sunsetin tuoksumaailmaan!


Täytyy myöntää, että pidän näitä Escadan tuoksuja vähän teinimäisinä - mutta en silti siinä määrin, että kokisin neljännesvuosisadan ikäisenä olevani liian vanha käyttämään näitä tuoksuja. Ihastun Escadan makean, miltei ylitsepursuavan hedelmäisiin tuoksuihin aina vaan, ja tämän sitten kelpuutin ihan omaan käyttöön. (Harrastan sitä, että käyn tuoksuttelemassa ja suihkauttelemassa hyviä hajuvesiä kauppojen hajuvesiosastoilla siinä toivossa, että joku miellyttäisi niin paljon että haluaisin ostaa sen kotiin.)

Taj Sunsetin tuoksu on ennen kaikkea mangoinen ja todella, todella kesäinen. Tuoksusta aistii, että se on saanut inspiraationsa Goan eksoottisuudesta. Tuoksusta löytyy mangon lisäksi nektariinia, veriappelsiinia ja vadelmaa. Tuoksu on todella raikas mutta silti jotenkin pehmeä, eli ei mitenkään liian hyökkäävä. Siksi uskon että tätä on helppo suihkauttaa myös kesäisinä arkiaamuina - vaikka tuoksu sopii selvästi parhaiten ns. menotuoksuksi, se ei silti ole niin bilesävytteinen kuin monet Escadan aiemmat kesätuoksut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)