tiistai 5. huhtikuuta 2011

Auringon jumalatar

Suihkugeelit kuluvat turkaisen hitaasti, sillä en malta koskaan käyttää samaa tuotetta peräkkäisillä peseytymiskerroilla. Ja suihkugeelejä tosiaan on kertynyt, samoin kuin Lushin palasaippuoita, jotka ovatkin vielä riittoisampia.

Aina välillä joku tuote kuitenkin loppuu. Nyt lopuillaan on tämä Avon Senses -sarjan viime tai toissa vuoden summer collection -suihkugeeli Sun Goddess.


Jaan tuoksut mielessäni usein kahteen pääryhmään: raikkaisiin (esim. sitrukset, kukkaistuoksut) ja mausteisiin tuoksuihin. Tämän suihkugeelin tuoksu kuuluu ilman muuta mausteisiin tuoksuihin. Mielestäni tämä sopii hyvin aikuiselle naiselle, sillä tuoksu on rentouttava ja jopa aika hienostunut. Muuten perussuihkugeelistä en oikein osaa sanoa mitään: tämä ei ole juuri käsisaippuaa kummempaa. Iho puhdistuu, joten perustehtävä on kai täytetty ilman sen kummempia krumeluureja.

Hinta näillä Avon Senses -suihkugeeleillä (250ml) jää yleensä alle kahden euron. Ei paha, siis! Minulla on nytkin pari kyseisen sarjan suihkugeeliä käytössä, niiden esittely on vuorossa myöhemmin. (Tätä tahtia ehkä joskus vuoden, parin päästä?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)