lauantai 2. huhtikuuta 2011

Dermosil kuorivat suihkugeelit

Suihkun hyllyltä löytyy pirteänvärinen kaksikko:


Dermosilin Arctic berries concepts -sarjan kuorivat suihkugeelit ovat odottaneet vuoroaan tulla esitellyksi jo vuoden päivät. Olen siis todella jäljessä blogipäivitysten suhteen, mutta yritän kerätä intoa nopeampaan päivitystahtiin. (Myös blogin sadas julkaistu merkintä on lähestymässä, juhuu!)

Nämä Dermosilin 100ml suihkugeelit (punaherukka ja tyrni) olivat ostettavissa joulun aikaan pakkauksessa, jossa mukana tuli 200ml kuoriva vadelmasuihkugeeli - ihana tuote, jonka halusin antaa lahjaksi.

Sekä punaherukka että tyrni ovat ihanan tuoksuisia, pikkuruisilla kuorivilla hiukkasilla varustettuja, kevyen kuorivia suihkugeelejä. Punaherukka on näistä minulle mieluisampi oikeastaan vain aidomman tuoksunsa vuoksi, muuten tuotteet ovat aika identtiset sisällöltään. Jotenkin näihin on ollut vaikeaa tarttua ja ottaa käyttöön: olenhan tottunut käyttämään suihkugeeliä ja vartalonkuorintaa erillisinä tuotteina, samalla tavoin kuin en mielelläni tartu shampoon ja hoitoaineen yhdistelmään.

Tuotteet ovat kuitenkin sinällään varsin mukavia ja hento kuorinta tuntuu iholla mukavalta. Näillä tosiaan oli jonkunlainen pakettihinta ja Dermosilin tapaan melko edullinen sellainen. Dermosil on edelleen mielestäni hinta-laatusuhteen puolesta "postimyyntikosmetiikan" ehdoton kärkinimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)