maanantai 10. tammikuuta 2011

Tigikaksoset

Sain käytettyä loppuun ensimmäiset Tigin 750ml shampoo- ja hoitoainepönikät, nimittäin Superstarit. Näihin en kyllästynyt, kuten Oatmeal & Honey -tweeneihin, ja oikeastaan näiden kaksosten loppuminen jopa harmitti. Yleensähän päinvastoin tunne on mahtava, kun purkkimerestä saa jonkun tuotteen käytettyä loppuun!


Superstar-tuotteet lupaavat hiuksille volyymia ja superstaramaista valovoimaa. Shampoo ja hoitoaine kuluivat käytössäni sopivasti samassa tahdissa: shampoo oli kermaisen paksua, hoitoaine ihanan pehmoista ja kuohkeaa. Tuoksu oli karkkimaisen makea, tuoden mieleen erityisesti mansikkanamin. En tainnut kertaakaan käyttää näitä erikseen, joten minulla on kokemusta tuotteiden tehosta vain toisiaan täydentävinä. Olin tosi tyytyväinen, sillä tukka pysyi tuuheana mutta silottui helposti kammattavaksi. Tuntui myös, ettei hiukset rasvoittuneet niin nopeasti näitä käyttäessä.

Hintaa Tigeille tuli ulkomailta tilattuna yhteensä n. 25 euroa. Pulloissahan on 750ml kummassakin, eli mielestäni litrahinta ei ole ollenkaan kohtuuton. Suomesta ostaessa hintaan saa lisätä aika paljon, yhteishinta lienee siinä 40-45 euron hujakoilla. Pumppupullo meni hoitoaineessa rikki, mikä tietenkin vaikeutti annostelua, mutta shampoossa pumppu toimi ihan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)