sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Graffitikynnet

Graffitikynsilakka on kieltämättä jo vanha juttu, joka on koluttu kaikissa kosmetiikkablogeissa ja itsekin olin graffitikynsiin jo vähän kyllästymässä päin. (Jos joku ei tiedä, niin: graffitilakka on päälyslakka, joka laitetaan aluslakan päälle. Se lähtee heti hajoamaan ja kuivuu "repaleisen" näköiseksi aluslakan päälle. Myyntiin tuli viime syksynä IsaDoran GraffitiNails -lakkoja, joita itse tulin ostaneeksi pinkin ja mustan.)

Eräänä päivänä viime viikolla korjailin kuitenkin jo rapistunutta kynsilakkaani (lakka oli Kicksin alesta ostamani Snowcrystalin pastellinen vaalensininen). Ensimmäinen lakkauskerta kyseisellä lakalla oli mennyt todella putkeen, enkä tarvinnut lakankuivattajaakaan ja sain silti todella siistin lopputuloksen.


 Nyt lakkailuni jäi viime tippaan (en ehtinyt ensin poistaa vanhaa lakkaa, vaan sudin uutta kerrosta vanhan - sentään saman kynsilakan - päälle). Lakankuivattajaa ei löytynyt mistään, kun minulle tulikin äkkiä tosikiire. Lakkaan tuli törkeän näköisiä kolhuja ja vetäessäni takkia päälle, onnistuin sohimaan märkää lakkapintaa pois useasta kynnestä. Kynnet olivat lopulta todella epäsiistit, ja yhtäkkiä mieleeni tuli muuan asia...


Nimittäin juurikin musta graffitilakka! Tuumasta toimeen - vaikka Snowcrystal -lakka ei ollut vielä täysin kuivunut, tämä päällyslakka levittyi hyvin ja sotkematta aluslakan päälle. Lopputulokseen olin tyytyväinen, graffitipinta peitti aluslakan epäsiisteyden ja kynnet saivat myös osakseen positiivista huomiota. Tämä sai minut innostumaan kynsien graffitikokeiluista uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)