keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Lush: The Olive Branch (suihkugeeli)

Pitkästä aikaa loppunut suihkugeeli! Kiva päästä hiljalleen jättivarastoista eroon ja sitten voin keskittyä käyttämään Lushin palasaippuoita (niitä on kertynyt!) ja muilta osin suosikkituotteitani. Tämä uusin loppunut tuote kipusi yllättäen suosikkilistalle - aluksi en nimittäin tykännyt siitä yhtään.

Ostin joskus Lushista lahjapakkauksen edullisesti, eli siihen kuului kaikenlaisia yllätyksiä joita en ollut kokeillut tai päässyt edes haistelemaan. Jos olisin päässyt, tämä kyseinen tuote olisi varmasti jäänyt kaupan hyllyyn ikuisiksi ajoiksi:



Mutta olen todella iloinen että tulin tämän hankkineeksi, sillä nykyään pidän tämän tuoksua yhtenä itselleni sopivimmista! Tämä ei ole liian makea, vaan suht voimakas, itämaisen mausteinen, mutta silti tätä voisi sanoa raikkaaksi. Suihkugeelin valmistuksessa on käytetty viinirypäleen lehtiä, tuoretta mandariinimehua, sisilialaisia oliiveja ja bergamottia. Tuoksu on samalla rauhoittava ja virkistävä - soveltuu siis mainiosti niin ilta- kuin aamusihkun yhteyteen! Itse suihkugeelistä ei tuoksun lisäksi ole juurikaan mainittavaa - koostumus on todella juoksevaa, ja iho jää ihan normaalin tuntuiseksi tämän käytön jälkeen.

Minulla oli suihkugeeliä vain pieni 100 gramman pullo (hinta 7,95e Suomessa), mutta seuraavaksi hankin suuremman. Mikäli tätä saa Lushista myös kiinteänä parfyymina, harkitsen ostamista. Ihana tuote kerta kaikkiaan, ja rakkauteni Lushiin vain kasvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)