torstai 30. joulukuuta 2010

L'Oreal: NutriSoft -kosteusvoide


Vartalovoidepurkkeja on pakkasilla kulunut loppuun ennätysvauhtia (mikä siinä onkin, että varsinkin takareidet rutisevat kuivuuttaan!). Muut pari putelia ovat olleet ApoBasen perusluotettavia perusrasvoja, mutta tämän L'Orealin lotionin ajattelin esitellä. Tuote on tarkoitettu kuivaihoisille, joten uskoin voiteen ajavan asiansa talvi-ihoni kosteuttajana - enkä pettynyt.

Voide on aikamoisen juoksevaa litkua, eli sen levittäminen on melkoista läträystä. Koostumus saisi siis olla paksumpi minun makuun, mutta toisaalta tämä levittyy nopeasti laajallekin ihoalueelle, ja kuivuu nopsasti. Tuoksu on ihan hyvä, raikas ja virkistävä, aika perinteisen "lorealimainen". Itse arvostan silti enemmän selkeitä (vaikkapa hedelmäisiä) tuoksuja, enkä niinkään sekavan parfyymimaisia, jollainen tämä on.

Tämä on kyllä toimiva, hyvin kosteuttava voide. Huomasin, että kun iho tähän tottuu, se kuin anelee lisää ja lisää (tässä kirjoittaessakin valelen samalla jalkoihini loppuja luiruja purkinpohjalta). NutriSoft on hinta-laatusuhteeltaankin kelpo kamaa. En muista mitä tämä 250ml purkki aikanaan maksoi, mutta tarkistin kaupassa että isompi 400ml pullo kustantaa viitisen euroa. En pidä lainkaan mahdottomana ajatuksena että ostaisin joskus lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)