maanantai 6. joulukuuta 2010

Uudet lemppariluomivärit

Aiemmin olen tunnustautunut Make Up Storen, Mschicin ja Lumenen Natural Coden luomivärien faniksi. Nyt olen kuitenkin löytänyt uuden kilpailijan vanhoille rakkauksilleni! Kokeilin The Body Shopissa testereitä Baked-to-Last -luomiväreistä ja minun oli todella vaikea valita, minkä luomiväri-duoista ottaisin. Päädyinkin ostamaan kaksi kappaletta yhteensä kahdeksasta ihanasta vaihtoehdosta. Yhden hinta 15,40e.




Baked-to-Last -luomivärit on käsityönä valmistettuja, todella pigmenttisiä ja pitkään pysyviä. Duoluomiväreissä toisena sävynä on kirkas, näyttävä väri, ja toisena tumma, marmorinen väri. Violetin ohessa on musta ja kullan ohessa ruskea. Ne liukuvat todella hyvin yhdessä käytettynä, ja saavat aikaan tosi upean silmämeikin. Koska tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, jokainen paletti on uniikki.

Baked-to-Last -sarjassa on myös poskipunia ja aurinkopuutereita. Pakko kokeilla! Nimen sarja on saanut siitä, että valmistusvaiheeseen oikeasti kuuluu pitkä uunissa pitäminen. Luomiväri on vettähylkivää, ja sisältää hoitavaa marula-öljyä. Aivan ihana löytö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)