sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Lush: Angel's Delight

Angel's Delight on uusin Lush -saippuani. Sain sen mukavana tuliaisena toisesta kaupungista, Tampereelta kun edelleen uupuu herkkukauppa numero yksi. Angel's Delight on sesonkituote, myynnissä vain jouluaikaan. Lushin tuotteet ovat aina uniikkeja, mutta tässä saippuassa se on oikein korostunut piirre: saippua sisältää erilaisia ja erivärisiä "yllätyksiä" (hileitä, tähtiä, eri värisiä palasia), joten jokainen saippuanpala on takuulla erilainen.

Tämä kuva Angel's Delightista on Lushin nettisivulta:


Ja tällaisen minä sain:



Tykkään saippuasta kovasti, sillä se vaahtoaa pehmeästi ja tuoksu on hurmaavan hedelmäinen. Saippuaan upotetut hileet (jotka eivät taida näkyä kuvassa erityisen hyvin) saavat ihon kimmeltämään, mikä sopii näin pikkujoulukauteen mainiosti. En ehkä käyttäisi tätä kuntosalihikoilun jälkeen ihon puhdistukseen, mutta perus-kotisaippuana tämä saa ihon puhtaaksi, pehmeäksi ja ihanan tuoksuiseksi.

Tätä klikkaamalla pääsee tutustumaan muihin Lushin joulutuotteisiin, vaikka niiden tilaamisen kanssa taitaakin jo tulla kiire. Britti-Lushin sivulla on lisäksi ihania Retro-sarjan "joulunameja".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)