keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Herbinan hellät kuorinnat, uusi ja vanha

Kaipasin joitain kuukausia sitten uutta hellävaraista kuorintaa, kun kaikki kuorintani tuntuivat olevan kovakouraisia tai tylsiä. Niinpä ostin ihanaisen Herbinan kuorintavoiteen, joka sisältää mansikansiemenöljyä.


Sitten siivosin kylpyhuoneen peilikaappia, ja kas, mitäs sieltä löytyikään - hyvin samankaltainen purkki! Ilmeiseti MarjaSpa -sarjaa edelsi SoftCare -sarja (ainakaan en enää ole sitä markkinoilla nähnyt), olin siis muinoin ostanut vastaavan kuorintavoiteen ja unohtanut käyttää sitä.



Käytinkin pikapikaa tämän vanhan kappaleen pois, ja loppuvaiheessa tuote alkoi jo vähän etoa minua, sillä tuoksu ei ollut kovin miellyttävä ja olin aistivinani siinä pilaantumisen merkkejä. Iholle tämä kyllä teki ihan yhtä hyvää kuin MarjaSpa -versiokin.

Uudempi kappale tuoksui (sekin siis jo loppui) herkulliselta mansikkamaidolta, ja sen rakeet olivat punaisia siinä kun vanhan version rakeet valkoisia. Ja kuorinta on todella hellävarainen, silti tehokas, jättää iholle puhtaan, pehmoisen tunteen. Seuraavaksi tekisi mieli kokeilla MarjaSpa Vartalonkuorintaa, jonka pitäisi sisältää vadelmauutetta ja jojobahelmiä. Nami!

2 kommenttia:

  1. Oijoi?!! Vaikuttaa tosi kivalta, olis ihan kiva kokeilla!!

    VastaaPoista
  2. Ovat ihania kyllä ja sopivat herkemmällekin iholle, suosittelen! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)