sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Mangashampoo

Voin kertoa, että en erityisemmin ymmärrä japanilaiseen anime/mangakulttuuriin hurahtaneita, sillä en itse saa minkäänlaisia "kiksejä" kyseisistä jutuista. Melkein ärsyttävän mangatytön kuvan vuoksi epäröin (kerrankin) tämän XZ:n shampoouutuuden kanssa mutta päätin antaa sille mahdollisuuden.



XZ Manga -shampoo (hinta n.2e) on kätevässä tuubipurkissa, kuten kuvasta näkyy. Purkkia säilytetään siis "ylösalaisin" kuten useimpia XZ:n hoitoaineita muistaakseni. Tämä ominaisuus olisi suotava kaikkiin shampoisiin - pidän tästä pumppupulloakin enemmän, koska pumput menevät niin helposti rikki.



Ostopäätöksen tein lopulta sen perusteella, että tuoteselosteessa kerrotaan tämän tuoksuvan karpalolta. No karpalothan eivät oikeastaan tuoksu juuri miltään, mutta edelleenkin kaikki metsiemme marjat vetoavat minuun niin paljon että pitihän tämä ostaa! Ja hyvä kun ostin - tuoksu on mitä ihanin! Tuoksu muistuttaa jonkin verran Tigin Superstar -shampoota, joka on minulla myös tällä hetkellä käytössä. XZ Manga on ehkä jopa paremman tuoksuinen verrattuna keinotekoiseen purkantuoksuiseen Superstaraan.

Myös pesutulokseen olen tyytyväinen, kuten yleisestikin XZ:n silikonittomien shampoiden kohdalla. Voi miten hienoa onkin, että markkinoilla on näin laadukas mutta edullinen tuoteperhe!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)