sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Tuliaiskuorinnat

Ostinpa ulkomailta - halvalla kun sain - kaksi isoa Beauty Formulasin kasvokuorintaa. Hintaa 300ml pöniköillä oli jotain 4-5 euroa/kpl, eli oli helppoa ostaa tuntemattoman merkin tuotteet kokeiltavaksi. Nämä tuotteet on valmistettu Britanniassa ja INCI-lukutaidottomana en osaa yhtään kertoa, mitä nämä sisältävät.

Kurkku-avokado-kuorinta tuoksuu samalta miltä kurkku-avokado-tuotteet aina: voimakkaalta, raikkaalta, pesuainemaiselta - ei pahalta, muttei erityisen hyvältäkään. Kuorinta on mintunvihreää, allaoleva kuva haalentaa väriä aika reippaasti. Tuote on tavallista kuorintaa selvästi paksumpaa, vartalovoin tapaista, ja voiteen seassa on reilusti kuorivia hiukkasia.


Kuorintojen INCI-listat näyttävät olevan identtiset lukuunottamatta sitä, että toisessa on tehoaineina ja tuoksuina kurkku/avokado ja toisessa hunaja/manteli. Kokeilemallakin huomaa, että tuotteet ovat ihan samantapaiset myös käytössä.

Hunaja-manteli on myös todella voimakaan tuoksuista, ehkä vähän liiankin. Tuoksusta on vaikea sanoa mitä se muistuttaa, mutta eniten tulee mieleen todella mausteinen joululeivonnainen. Tuoksu ei ole paha mutta voisi olla miedompi. Huomaan silti, että olen käyttänyt tätä kuorintaa näistä kahdesta hieman enemmän, vaikka ne on ostettu samaan aikaan - liekö sattumaa, tai ehkä jostain syystä pidän tästä hitusen enemmän tästä kaksossiskosta.


Näistä ulkomaantuliaisista voisi sanoa, että kuorinnat ovat todella hellävaraisia, itse voisin toivoa jopa hieman kovakouraisempaa kuorintaa mutta kyllä tämä hommansa hoitaa. Käytän näitä suihkussa useammin kuin tavallisia kuorintavoiteita, sillä nämä ovat kasvoilla todella miellyttävän tuntuisia (jos tuoksua ei oteta huomioon). 300ml purkit ovat tietenkin hyvin riittoisia, saa nähdä saanko näitä vuodessa ennen eräpäivää loppumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)