tiistai 3. elokuuta 2010

TBS: Banaanihoitoaine

Yksi hoitoaine alkaa taas olla lopuillaan, ja tällä kertaa tuote on The Body Shopin valikoimista Banana Conditioner, takavuosien suosikkituotteita uudelleen valmistavasta Originals-sarjasta. Tuotteiden sisältämien ainesosien pitäisi olla mahdollisimman pitkälti yhteisökaupan kautta tuotettuja raaka-aineita. Tästä sarjasta haluaisin kokeilla muitakin tuotteita, ainakin Passiohedelmä-kasvojenpuhdistusgeeliä sekä Porkkana-kosteusvoidetta. Onko kokemusta näistä tai jostain muista "retrosarjan" tuotteista?



Hoitoaine on kuin ihanaa, paksua banaanipyreetä. Ja se siis sisältää oikeastikin banaanipyreetä. Tuoksu on banaaninen - yllätys yllätys - ja aika herkullinen. Hiukset imevät tätä hoitoainetta aika paljon, sitä saa siis kauhoa tukkaan aika reilusti kerralla. (En ole täysin keksinyt, miksi hiukset "imevät" joitakin hoitoaineita itseensä, ja toiset toimivat vain voiteena joka huuhdellaan miltei kokonaisuudessaan pois.)

Banskuhoitoaineen jättämä tulos on ihan mukava, ei mitenkään ihmeellisen pehmeä mutta ei ainakaan latistunut. Hinta-laatu-tuoksu-suhde on mielestäni kohdallaan: 250ml pullo kustantaa 6,50e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)