sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Eivätkö nämä ikinä lopu?

Jotkut tuotteet ovat sellaisia, joista haluaisi kovasti tykätä, mutta jotka eivät kulu sitten millään. Niitä ei huvita käyttää kun tarjolla on kivempia vaihtoehtoja, vaan ne lojuvat kylpyhuoneen kaapissa vanhenemassa. Vikana on joko tuoksu tai koostumus (tai molemmat) tai ihan vaan yleinen kyllästyminen. Ahkeralla tuotteiden testaajalla tällaisia hutihankintoja valitettavasti välillä tulee.

Nyt olenkin ottanut asiakseni käyttää näitä pikku hiljaa loppuun. Roskiin en kurjaakaan tuotetta heittäisi, sillä tarkoituksessaan ne kyllä toimivat välttävästi. Tässä muutama esimerkki hitaasti kuluvista tuotteistani.





Natusanin vauvoille tarkoitettu suihkugeeli. En vaan tykkää tuoksuttomasta suihkutuotteesta, vaikka koostumus on mukavan pehmeä. Samoin esimerkiksi Erisanin hajustamaton hoitoaine kului aikanaan erittäin hitaasti. Jätän nämä tuoksuttomat jatkossa niille vauvoille ja tuoksuallergisille.





Melko mitätön tuoksu, karviainen - mutta ei kai karviainen oikeastikaan tuoksu miltään? Tämäkin tuote on lapsille tarkoitettu, joten ymmärrettävää että tuoksu ei ole niin hyökkäävä kuin tällainen aikuinen tuoksufani toivoisi.





Body Shopin tuotteet ovat yleensä aivan ihania, ja niin luulin tämänkin olevan. Kookos ja vanilja kuuluvat suosikkituoksuihini. Suihkuvoiteen koostumus on ihanan paksu, mutta tuoksussa on joku häiritsevä tekijä. Ihan kuin tuote olisi alusta asti haissut vähän pilaantuneelta. Tästä syystä en meinaa saada tätä kulumaan, vaikka se on kohta pari vuotta asunut kylpyhuoneessani ja alkaisi olla korkea aika saada se tyhjäksi.






En ole oppinut tykkäämään geelimäisistä kasvonaamioista, ajattelinkin käyttää loput tuotteesta vaikkapa jaloille. Ei lainkaan minulle sopivaa ainetta, vaikka monista muista Freemanin tuotteista on tullut suosikkejani. Esimerkiksi avokadoa ja kauraa sisältävä Facial Clay Mask on aivan täydellinen tuote kaikin puolin. Ihanaa persikkaista kasvojen kuorintaa Freeman ei ilmeisesti enää valmista. Myös Papaya Hair Care -shampoot ja hoitoaineet ovat laatutavaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)