perjantai 26. helmikuuta 2010

Vomited-Up




Tilasin Tigi Catwalkin Sexed-Up Bodybuilding -shampoon netistä, koska kaipasin erittäin tuuheuttavaa shampoota. Tämä sellaiseksi ilmoittautui netistä lukemieni kehujen ja tuoteselosteen perusteella: taisipa olla sopivasti vielä tarjouksessakin. Tuoksuna on "rasberry lemonade", mikä sekin vielä purkin kyljessä kuulostaa ihan kivalta...

Kyllä tuote hommansa hoitaa: antaa sitä kaipaamaani runsautta ja ilmavuutta paksuun, raskaaseen pehkooni jota maan vetovoima kutsuu ja joka siksi näyttää turhan usein päätä myöden läsähtäneeltä. Tämä on kuitenkin ensimmäinen shampoo jota en kerta kaikkiaan pysty käyttämään, vaikka se onkin hyvin tehokasta ja tekee tukasta ihanan tuuhean.

Hyvän tuotteen tuhoava paholainen on tällä kertaa tuoksu! Se nimittäin on todella epämiellyttävä, muistuttaa esanssista siideriä - tarkemmin sanottuna tuoksuu samalta, miltä huoneenlämmössä seissyt siideri haisee aamulla krapulassa kun oksennus on jo muutenkin lähellä. (Tästä ei kuitenkaan kannata päätellä että tilanne olisi minulle erityisen tuttu, ei nimittäin onneksi ole!) Kalanmaksaöljyä pystyy nielemään nenästä kiinni pitäen, se maistuu kammottavalta mutta tekee hyvää ja maun voi huuhtoa suusta vedellä samantien. Mutta tämä shampoo suorastaan kuvottaa ja epämiellyttävä haju jää kylpyhuoneeseen ja tietenkin tukkaan liian pitkäksi aikaa.

Nykyään pyrinkin siihen, että jos tilaan netistä, käyn tuoksuttamassa tuotteita ihan livenä vaikkapa Stockmannilla (sieltä löytyy hyvä valikoima Tigejä). Ja kaikki muut tähän mennessä kokeilemani Tigit ovatkin loistotuotteita ainakin tuoksunsa puolesta. Tämä Sexed-Up -puteli täytynee laittaa kiertoon, tai odottaa sitä kun seuraava flunssa-aalto tukkii nenäni..

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kommentit on valvonnassa, muuten et ikinä löydä tätä. (; 26.2 postaukseen joka tapauksessa jos joudun sitten etsimään tätä.

    Itse siis RRRRAKASTAN tuota shampoota ja se tuo mieleeni Irlanninreissun parin vuoden takaa. ♥ Lisäksi tuo pesee hyvin ja jättää ilmavaksi ja kaikkea. (: Rakastan tuota shampoota, ensi kesänä Irlannista taas lisää hamstraukseen! (;

    Ja jos et ole vieläkään saanut tuotetta kiertoon niin minä voisin kyllä antaa sille uuden (rakastavan kodin) ;)

    VastaaPoista
  2. Moi! :) Mulla oli hiljattain kirppispöytä ja pistin sen sinne muutamalla eurolla myyntiin ja kyllähän se kaupaksi meni. Eli ei ole enää tilaa viemässä kylppärissäni tuo puteli... Mutta hyvä että tuolla shampoolla on ystävänsäkin :) itse tilasin sen suht edullisesti jostain nettikaupasta aikanaan.

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)