sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Loppuneita tuotteita

Tässäpä muutama hiljattain loppuun käyttämäni tuote. Pyrin kuvaamaan tuotteet vähän ennen lopullista tyhjenemistä, jotta kuvasta saa vähän käsitystä millaista tavaraa purkit ovat sisältäneet.





Lushin butter cream Ring of Roses. Ostin tämän heräteostoksena (yllättäen) tuoksun perusteella Tukholman Lushista. Käyttötarkoitus ei minulle ihan valjennut, mutta käytin sitä suihkuvoiteena. Oli hämmentävän erilaista käyttää suihkutuotetta joka ei vaahdonnut :) Mitenkään pesevä tämä ei mielestäni ollut, ei tosin varmaan ollut tarkoituksaan. Iho tuntui sen jälkeen ehkä vähän pehmeämmältä mutta ei mitenkään radikaalisti. Kannessa kehotetaan kokeilemaan voidetta jäähdytettynä. Tarkoituksenani olikin kokeilla, mutta tämä 100g kului aika nopsasti muutaman suihkukerran aikana ja valitettavasti unohdin laittaa sen välillä jääkaappiin. Vaikka tuoksu olikin mitä mainioin, en usko että ostaisin tätä tuotetta uudelleen, sillä minulla ei mielestäni ole tarvetta suihkutuotteelle, jonka ainoa tarkoitus on kosteuttaa.





Maybellinen Dream Matte Mousse -meikkivoide. Tästä tuli ehdottomasti suosikkimeikkivoiteeni, vaikka tuo Ivory -väri taisi olla iholleni astetta liian tumma. Vaahtomaisen meikkivoiteen kanssa vähän taitamattomampikin meikkaaja selviää sillä väri levittyy nestemäistä meikkivoidetta tasaisemmin. Jos jotain miinusta pitäisi etsiä, niin peittävyys ei ole ihan samaa luokkaa kuin voidemaisissa, mutta mielestäni silti riittävä.





Doven Deep Repairing Cream - hiuksiin jätettävä hoitovoide. Jätin tämän yleensä yöksi muhimaan tukkaani ja aamulla olin tyytyväinen kosteutettuihin, helposti kammattaviin hiuksiin. Muistaakseni ostin tämän tarjoushintaan, ehkäpä kahdella eurolla - onkin mahdollista, että koko tuotetta ei enää valmisteta. Sääli jos näin on, sillä tämä oli melko hyvää tavaraa ja antoi hellää hoitoa takuilleni.





Samoin olen tyytyväinen XZ Muumi -selvityssuihkeeseen. Tämäkin on ollut niin riittoisaa (ja toisaalta vuorotellut käytössä kahden muun selvityssuihkeeni kanssa) että myytävän pullon ulkoasu on ehtinyt välillä muuttua. Mahdottoman ihana tuote, selvittää takkuiset hiukset hellävaraisesti ja jättää jälkeensä söpön karkkituoksun. Toisin kuin jotkut selvityssuihkeet, tämä ei jätä hiuksiin tahmaista ja raskasta pintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)